Arama sonuçları: *

1. Y

Bu hangi Psu kablosu

Merhaba cooler master mwe gold 850 v3 psu almıştım içinden çıkan bu kablo neyin kablosu anlamış değilim yardımcı olurmusunuz. bir kablonun ucunda cm-psu diğerinde 600w yazıyor
  2. Y

Bu sistem kaç k eder

merhaba elimde kalan eski bir sistem var sahibinden de satmak istiyorum. Sizce ederi nedir 4500 tl ye satılır mı? teşekkür ediyorum. i7 3770 stok fan asus sabertooth z77 gskills 1600mhz 4x2 8 gb ram asus gtx560ti directcu ii ekran kartı cooler master gx750w psu samsung 840 evo 120gb ssd...
  3. Y

Antimalware servise executable sorunu

tam hocam sağolun
  4. Y

hocam ben o windows gezgini icin virüs demistim onu silmeye calıstım windows gitti sonra format attım yine kaldı sanırım virüs değil 😅
  5. Y

@GUSE hocam sisteme reset attım yine klasör gibi duran uygulama duruyor ben bunu nasıl silebilirim
  6. Y

sistemde virüs varmıs görev yöneticisinde klasör de dosya gezgini sürekli açıktı bir baktım meğerse uygulamaymış sisteme format attım suan bir sorun yok gibi gözüküyor teşekkür ederim herkese 1758593101 @GUSE hocam sisteme reset attım yine klasör gibi duran uygulama duruyor ben bunu nasıl...
  7. Y

arkadaşlar bilgisayarda virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü [H3 id='Antimalware+servise+executable+sadece+asusun+uygulamas+Armoury+Crate+ak+olduu+zaman+alyor+fazla+tketim+yapyor+sizce+normal+mi+sorun+olurmu']Antimalware servise executable sadece asusun uygulaması Armoury Crate açık olduğu zaman...
  8. Y

merhaba bu hizmet nedir, kapatabilirmiyim sistemde 16 gb ram var yuzde 70 bellek kullanıyor
  9. Y

9 taksitli 40k bütçe sistem önerisi

merhaba, kredi kartına 9 taksit yapacak sistem atıyorum bütcem 40 45 bin arası. gaming gecesinde 9 taksit yapılıyor öu ?
  10. Y

AM5 9060XT 16GB 34.5TL Değermi?

konusu vardı bu paraya alabilecegin en iyi sistem
  11. Y

Garanti belgesi sorgulama

merhaba, xpg lancer rgb ram aldım. garantisini sorgulamak istedigimde xpg bu siteden seri numarasını yazdım. [H4 id='Garanti+Kontrol']Garanti Kontrolü[/H4] 1. Thank you for using warranty check service. If the warranty information[196936804865] is incomplete, please using contact us for...
  12. Y

İphone 11'imi kaça satabilirim?

en fazla 15e okutursun hocam 13e elden cıkar hemen
  13. Y

Yardım NZXT H9 flow kasaya Lian Li kasa fanı takviyesi ve çoklayıcı sorunu

hocam selam konudan bagımsız ama ekran kartının destek aparatını nasıl kurdunuz. Bir türlü beceremedim
  14. Y

M2 ssd öneri fiyat performans

anakartım asus rog b850a 1 tb ssd arıyorum. windowsu alacagım ssdye kuracagım sizce hangi ssd yi almalıyım ? sn5000 nasıldır
  15. Y

İphone 15 pro şarj soketini hangisinde tamir etiriyim ?

şekersiz sakızlada temizlenebilir
  16. Y

İphone 15 pro şarj soketini hangisinde tamir etiriyim ?

soketin içinde toz kalmış olabilir, temizlediniz mi
  17. Y

Sistem toplama eksik parçalar

hocam sistemi beyaz toplamaya calısıyorum. İşlemciyi iade edip ryzen 7 7700 alsam ekran kartınıda ilerleyen zamanlarda satıp beyaz 9070xt kart almayı düşünüyorum. Soğutucu olarak yazmış oldugum soğutucu geldi iade edip phantom spirit almam daha dogru olacak muhtemelen. kasa olarak nzxt h6 flow...
  18. Y

Sistem toplama eksik parçalar

Merhabalar, beyaz sistem toplamaya karar vermiştim. sizlerinde tavsiyesini istiyorum bu parca olmasaymıs su olsaymıs gibisinden. İşlemci ryzen 5 7500f (5800tl) Ekran Kartı saphire nitro+ 9060xt 16 gb (21500tl) Anakart asus rog strix b850-a gaming wifi (13000) Ram alınmadı, hangi rami...
  19. Y

Am5 sistem uyumlu ram önerisi

merhaba asus rog strix b850-a gaming wifi anakart için beyaz ram önerir misiniz?.
  20. Y

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah YENİDEN STOKLARDA

merhaba bu sogutucuyu aldım ama macun sürülmüş hazır şekilde mi geliyor yoksa biz mi süreceğiz.
Geri