Arama sonuçları: *

1. W

Argb kasa fanlarımı rengini değiştiremiyorum

SIstem topladim da argb 4 tane fan var kasada argb hub var ayni zamabda islemci sogutucuda var onun guç kablosunu cpu fan a , argb kontolcusunu anakartta argb ye , kasa fanlarını hub a bagladiktannsinra hubdan cikan pwm yi cha fan a hubtan cıkan argb kablosunuda add gen 3 portuna taktım hata...
  2. W

Çözüldü✓ Rtx5050 aldım sizce doğrumu yaptım

bi tane kredi kartım var şansima ne hepsiburada da nede ince hesapta nede amazonda taksit yapıyor neden bilmiyorum ziraatin troy kartı yani çok oktan bi durumdaydim bakalım arastırayim daha uygun bulursam onu alayım 12 bin altında da bulacağimi sanmiyorum hani zorlasam birazda nakit koysam 15 18...
  3. W

12 bine 5060 varmiki ikinci el olsa bile kredi kartiyla nasil taksitli alip test yapıcamki
  4. W

9060xt yi araştirdim da direkt sey diyolar bilgosayar sürekli çöküyormuş
  5. W

Nakitim yoktu arkadaşlar kredi kartiyla aldim 2. El alamazdım
  6. W

Öneri Hangi psu yu almalıyım

1 ay olcak nerdeyse alali indirimde biryerde gordum aldım ya sonra hatta gectigimiz gaming gecesinde birazcik daha fazlaydi fiyati
  7. W

Arkadaşlar ben bi sistem topladım eski sistemim apu sistemdi ryzen 3 3200g li ben ddr5 sistem e upgrade etmeye karar verdim asus b650mr anakart amd ryzen 5 7500f islemci 6000mhz xpg ram nzxt c750 psu bide m2 ssd aldim ve geriye ekrankartı kaldı çok kısıtlı bi param vardi (12 bin tl) ve para...
  8. W

Öneri Hangi psu yu almalıyım

https://www.incehesap.com/nzxt-c750-750w-80-bronze-atx-power-supply-fiyati-69807/ sizce bu psu alınır mı? yada bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka psu varmı
  9. W

poco x3 pro kamera performansı

arkadaşlar bende poco x3 pro 256 gb versiyonu var youtube ye başlamayı düşünüyorum vlog tarzı . sizce bu telefon uygunmu bu iş için
  10. W

win 10 uefi nasıl kurulur

arkadaşlar yeni sitem topladımda uefi olarak nasıl kurucam yardımcı olabilirmisiniz indirme linki vardı windowsun sitesinde de göremedim
  11. W

Spotify listesi öneri

Saolun arklar
  12. W

Spotify listesi öneri

Teşekkür ederim
  13. W

Spotify listesi öneri

Arkadaşlar rock hariç türkçe spotify listesi paylaşabilecek var mı herhangi bir türde olur fakat türkçe olsa daha iyi
  14. W

Anadolujet aktarmalı uçuş

Ama bu uçağın kalkış ve iniş saatleri değilmi 1658090882 Yolcu girişi uçuştan yaklaşık zaten 30 dk önce fln kapanmıyormu
  15. W

Aynen yarın bi arıyıp sorayım
  16. W

Arkadaşlar benim anadolu jet te ankara aktarmalı uçuşum varda aktarma süresi çok kısa geldi ankarada bir sorun çikarmı
  17. W

laptobum no bootable hatası veriyor

merhaba arkadaşlar benim laptobum 2 gün önce powerpoint fln kullanırken mavi ekran verdi ve kapandı açtığımda ise no bootable device hatası verdi ve öyle kaldı sonra bıosa girdim hdd model name olarak PS3111 olarak yazıyor sata mod ahcı olarak gözüküyor internette biraz araştırdım uefi yi legacy...
  18. W

Arkadaşlar 700tl ekipman önerisi

Ama kulaklığı beğendim, kulaklığı sonra alıp daha iyi bişey alabilirim diye düşünüyorum
  19. W

Red switch düşünüyorum blue switch kullandım rahatsız etti beni
  20. W

Arkadaşlar yaklaşık olarak 700tlm var birazcık üstüne çıkabilirim klavye mouse kulaklık önerisi ; klavye olarak red switch bakıyorum
Geri