Arama sonuçları: *

1. W

poco x3 pro kamera performansı

arkadaşlar bende poco x3 pro 256 gb versiyonu var youtube ye başlamayı düşünüyorum vlog tarzı . sizce bu telefon uygunmu bu iş için
  2. W

win 10 uefi nasıl kurulur

arkadaşlar yeni sitem topladımda uefi olarak nasıl kurucam yardımcı olabilirmisiniz indirme linki vardı windowsun sitesinde de göremedim
  3. W

Spotify listesi öneri

Saolun arklar
  4. W

Spotify listesi öneri

Teşekkür ederim
  5. W

Spotify listesi öneri

Arkadaşlar rock hariç türkçe spotify listesi paylaşabilecek var mı herhangi bir türde olur fakat türkçe olsa daha iyi
  6. W

Anadolujet aktarmalı uçuş

Ama bu uçağın kalkış ve iniş saatleri değilmi 1658090882 Yolcu girişi uçuştan yaklaşık zaten 30 dk önce fln kapanmıyormu
  7. W

Aynen yarın bi arıyıp sorayım
  8. W

Arkadaşlar benim anadolu jet te ankara aktarmalı uçuşum varda aktarma süresi çok kısa geldi ankarada bir sorun çikarmı
  9. altın 1 hesap

altın 1 hesap

hesapta fotolarda görüldüğü gibi yağmacı vandal ve blastx phantom vardır onun dışında ışık dalgası , şakıyançelik ve karakol battle pass leri vardır rank altın 1
  10. W

laptobum no bootable hatası veriyor

merhaba arkadaşlar benim laptobum 2 gün önce powerpoint fln kullanırken mavi ekran verdi ve kapandı açtığımda ise no bootable device hatası verdi ve öyle kaldı sonra bıosa girdim hdd model name olarak PS3111 olarak yazıyor sata mod ahcı olarak gözüküyor internette biraz araştırdım uefi yi legacy...
  11. W

Arkadaşlar 700tl ekipman önerisi

Ama kulaklığı beğendim, kulaklığı sonra alıp daha iyi bişey alabilirim diye düşünüyorum
  12. W

Red switch düşünüyorum blue switch kullandım rahatsız etti beni
  13. W

Arkadaşlar yaklaşık olarak 700tlm var birazcık üstüne çıkabilirim klavye mouse kulaklık önerisi ; klavye olarak red switch bakıyorum
  14. W

Ryzen 3 3200G işlemcili sistemim için en iyi ekran kartı tavsiyesi

okey sağol 1609264555 https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-venom-ryzen-3-3100-8gb-256gb-ssd-gtx1650-215-p-35888 böle bi sistemde alabilirim satıp gerek yok uğraşmaya 1000tlm artıyo + monütor veriyo
  15. W

intel düşünmüyom 1609264052 bi arkadaş b450m k mıydı öle bi anakart almıştı o nasıl
  16. W

şuan lık 3500 bi kaç ay sonra 3700 falan olabilir 1609263793 ikisinin arasında fark varmı
  17. W

değeri ne kadar eder 2900 eder mi
  18. W

şu anki sistem bile kaldırıyo gta 5 i
  19. W

yaklaşık 2 senedir kullanıyom
Top Bottom