https://forum.donanimarsivi.com/konu/kapanma-sorunu-corsair-360mm-h150-cw-9060054-ww-rgb-sivi-sogutuculu-am5-1700p-islemci-fani.1147470/ sıvı soğutucu taktıktan sonra oldu
1755500556...
Dostum jelatin falan yok plastik koruma vardı onu da çıkarttım zaten hani takdir edersin ki onu göremeyecek seviyede değilim yine de çözüm odaklı yaklaştığın için teşekkür ederim lütfen beni yanlış anlama. (KISACASI JELATİN FALAN YOK.)
dogru yere taktım olmadı yine kapanıyor,ek olarak soğutucunun kablosunu cpu fan a taktım radyatörün fanlarını yani üstte olan fanları da system fan 1 e taktım bunda bir sorun var mı ve cpu fan girişinin yanında pump fan girişi vardı acaba ona mı takmalıydım cpu fan yerine?
Kral bence olay BIOS da şimdi tekrar yaptım yük altına soktum ve kapanmadı ama PC kapatıp açtım ve yine yük altına soktuğum da kapandı bu Rami de doğru yere takıcam
Kral bir şeyler yaptım bios da sonra açtım ne yaptığımı da bilmiyorum PC açıldı sonra senin dediğin uygulama da yük altına soktum kapanmadı oyun oynarken de artık kapanmıyor bilgisayar
1755419008
Kral bu sabah BIOS ekranına girdim ordan fan Info dan auto dan DC aldım kaydettim PC kapandı açıldı sonra yine BIOS ekranına atı ayarları eski haline getirdim ama yine bios ekranı geliyor varmı bunun çözümü
Kral nerede yazıyor acaba bulamadım
1755374496
Tamamdır teşekkür ederim kral vallahi çok yardımcı oldun herhalde bunu alıcam bide bidaha vatandan bir şey almam