Arama sonuçları: *

• Users: 5m3x.
  • Order by date
  1. 5

SOĞUTUCU ARGB SORUNU

1 tane fan ışığı için 500-1000 tl vermek yerine 2. elden biraz daha ileriye dönük daha güncel bir anakarta geçmek ''aynı maliyetlerde'' daha mantıklı. Sen yardımcı olmaktan ziyade laf sokmak için burdasın galiba. Cevap yazmaya çalışıp muazzam aklını yorma, çünkü bir daha adam yerine koyup da...
  2. 5

SOĞUTUCU ARGB SORUNU

Kontrolcülere baktım 500 tl den başlıyor, sadece bir fan ışığı için kontrolcü almak yerine sanırım elimdeki anakartı satıp üstüne biraz ekleme yaparak 2. elden daha güncel 3pin 5v girişli bi anakart bakmak biraz daha uğraştırıcı ama daha mantıklı olur.
  3. 5

SOĞUTUCU ARGB SORUNU

Tühh, ben de sevinmiştim çalışır diye :) ilk yazan arkadaş da belki benim gibi tam bilmiyordur, yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için ikinize de ayrı ayrı teşşekkür ederim.
  4. 5

SOĞUTUCU ARGB SORUNU

Şu videoda yanlış görmediysem 4 pin girişi var. Dakika 1.20. Kasa kontrolcüsüne bakıcam.
  5. 5

SOĞUTUCU ARGB SORUNU

Merhaba, Vento gamers arena VG16AL MESH 4x120MM RGB FAN E-ATX gaming kasa kullanıyorum, kasada kontrolcü var. Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB işlemci soğutucu almayı düşünüyorum, ancak anakartımda ( msi x470 gaming plus max) argb çıkış yok diye biliyorum. Acaba bu kasanın arkasındaki...
  6. 5

Kanserojen Uyku Modu RGB ram sorunu

@Emre Zengin hocam yok mu şöyle kulaklıktan mouse a kadar herşeyin rgb 'sini kontrol edebileceğim tek bir donanım ya da yazılım? kulaklığı ayarlasam mouse ışığı yanıyor, onu ayarlasam ramlerin ışığı yanıyor. valla bi hevesle rgb sistem yapalım dedik ama hakikaten soğuttu.
  7. 5

hayır hocam. msi yazılımı ramleri bile görmüyordu, sonra corsair icue uygulamasını da kurup bug'tan yazılıma gösterdim ama yine işe yaramadı.
  8. 5

denedim oldu ancak yazılım arkaplanda sürekli açık mı kalmalı? Bunun da bi ayarı var mı? 1755710153 Çözemezsek bunu da denicem hocam.
  9. 5

@Emre Zengin hocam rica etsem benim soruna da bi el atar mısınız ?
  10. 5

Merhaba arkadaşlar, Sistem gayet stabil ve güzel çalışıyor, teknik olarak hiçbir sorunum yok. Ne yaptıysam uyku modunda rgb ram ışıklarını kapatamadım. Yardımcı olacak varsa minnettar olurum. Çok takıntılı olduğum bir konu bu. -Asus ve msi anakartlara taktım sorunu çözemedim. -Erp ayarında...
Geri