Arama sonuçları: *

1. M

FEVELL X1 kablosuz oyuncu kulaklığı deneyimim

driver falan yokmu hocam
  2. M

Rtx 2060 super için en iyi Nvidia Driveri hangisidir

bu yüzden amdciler ya :D
  3. M

R5 5600 overclock değerlerim

fazla volttan yemişsin tabi, düşürüp tekrar deneyin
  4. M

Kulaklığımın mikrofonunu yapabilir miyim ?

sağolun hocam, o zaman bu kulaklığı elimde tutayım h2002p yi yaptırabilirsem ucuza satarım, hem ben fazlalıktan kurtulmuş olurum hemde alan kişi ucuza aldığı kulaklığı uzun süre kullanır diye tahmin ediyorum..
  5. M

1-1,5k fiyata kablolu kulaklık önerisi

h2002d veya p
  6. M

Uygun ram önerebilir misiniz

sorguyok 1755388467 sorguyok
  7. M

hocam hayatımda lehim hiç yapmadım. elektrikçiyemi götüreyim bilgisayarcıyamı veya nerde yapılırkine 1755388085 birde yukarıda açıkladığım h2039bg hakkında ne düşnüüyorsunuz hocam ? sizce "çok iyi fiyata yakalamışsın kaçırmak aptallık olur" gibi bir ürünmü ?
  8. M

hocam video attım, videodaki çiziklere bakarak bir daha yorum yapma şansınız varmı ?
  9. M

@Silco hocam herhangi bir bilgi birikiminiz varmı bu konu hakkında ? bu arada eğer bu yapılırsa sanırım h2039bg mi iade edicem onuda aslında iyi fiyata yakaladım 1400 tl ye ancak kablosuza gerek olmadığını fark ettim. fiyatı ne kadar iyi olsada h2002p m le aynı kalitede ancak hala bilemiyorum...
  10. M

Trendyol Ulugames Mouse İndirimi – Eweadn / VXE / Madlions Deneyen Var mı?

e yooso ile ilgili tecrübeliyim beklentilerimin üstünde bir performansla geldi, bende x44 ü var gayet memnunum gerek driver gerek hafifliği gerek tutuş açısı 1755387225 iyi ne kelime hocam mükemmel :D
  11. M

Logitech G413 Se Alınır mı ? Yardım

bu bütçeye (2k) bence fun60 veyahut mad60he gidewbilir
  12. M

h2002p vardı bende mikrofonunu kopardım yanlışıkla, içini açıp çıakrdım mikrofonu uzun zaman öyle kullandım. şimdi tekrar açtım bir kaç yerini temizledim ancak temizlerken biraz çiziklerde oluştu. elektrikçiye götürsem lehimleme işlemiyle yapabilirmi mikrofonumu ? @OrnFox @drakathx
Geri