Arama sonuçları: *

1. S

Yardım 5070ti lı sistem toplamak istiyorum

Atakaya normalde ben 5070 bakıyodum 3fan olanlardan (msı alıcaktım hatta 32k fiyatı vardı ama zam geldi 35k oldu) ama bu paraya 5070ti sistem dizilir diyenler oldu ilk pc olcak çok da anlamıyorum zaten ama sadece ekran kartı 3fan olmasını istiyorum o kadar (içimde bi heves var her gün pc...
  2. S

Sadece kasa
  3. S

İlk bilgisayarım olucak ALLAH nasip ederse 5070ti lı sistem istiyorum (amd ekran kartı önermeyin lütfen) işlemci tarafinda da hem intel den hemde amd den önerirseniz güzel olur. Bu arada bütçenin üzerine bin tl bile çıkamam ona göre tavsiye ederseniz güzel olur
  4. S

Rtx5070 ve 7600x li sistem

Beyler hazır sistem önerin demedim sadece bileşenlerin nasıl olduğunu ve hamgisini değiştirmem gerektiğini söyleyin demiştim
  5. S

Bu darbogaz yapmazmı knk
  6. S

Dedim gibi çok anlamıyorum güvenilir diye vatandan seçtim çoğu parçayı bütçemde 65k 1755446939 Ekran kartı onlarda inno3d falan oluyo ben msı istiyorum ve 3fan istiyorum (performansında çok bi fark olmuyo ama ilk pc olucağı için öyle heves ediyorum)
  7. S

Maksimum 65 taksitle
  8. S

Yeni sistem almayı düşünüyorum bi sistem topladım (bilgisayarlardan çok anlamıyorum) bileşenler birbirine uygunmudur veya daha iyi bir tavsiyesi olan varmı aynı fiyat bandında ekran kartı önermeyin lütfen 5070 i değişmek istemiyorum ama işlemci önerilerine açığım
Geri