Arama sonuçları: *

• Users: batuZ
  • Order by date
  1. B

Boot ışığı sürekli yanıyo ama ekran geliyo

Yok kurulumu ben yapmadım sadece ekran kartını bağladım işletim sistemini kurdum sonra hazır sistem almıştım
  2. B

Boot ışığı sürekli yanıyo ama ekran geliyo

Merhabalar yeni sistem topladım kurdum ama bot ışığı sürekli yanıyo kırmızı renkte bi sorun varmı biostar 650mp e pro anakartım Mesaj otomatik birleştirildi: 12 dakika önce Diğer kullanıcılara baktım ekran gelmeme gibi sorunlar yaşamışlar bende hiçbir sıkıntı yok öyle çoğu şeyi kurdum oyunları...
  3. B

Boot ışığı sürekli açık

Merhabalar yeni sistem topladım kurdum ama bot ışığı sürekli yanıyo kırmızı renkte bi sorun varmı biostar 650mp e pro anakartım 1733948032 Diğer kullanıcılara baktım ekran gelmeme gibi sorunlar yaşamışlar bende hiçbir sıkıntı yok öyle çoğu şeyi kurdum oyunları yüklemeye başladım ama ışık hala yanıyo
  4. B

Bilgisayarım monitörü görmüyo

Yeni sistem topladım herşeyi yaptım tüm kabloları bağladım ama dp kablosunu ekran kartına taktığımda monitör çalışmıyo standby mode diyo lenovo monitörüm anakarta da taktım ama çalışmıyo
  5. B

İnternetten hazır sistem aldım ilk geldiğinde ne yapmam gerek

Hazır sistem alıcam internetten ekran kartını taktıktan sonra ne yapmam gerek biostan ram hz si yükseltmem gerektiğini biliyorum onundışında bir şey yapmam gerek mi
  6. B

Anakartımla işlemcim uyumlu mu

işlemciyi 5 9600x yaptın anakarttan falan sıkıntı olur mu 1733482293 ekipmanlık sıkıntım hiç yok şuan tek ihtiyacım bilgisayar kasası ondan dedim böyle şuan bi sıkıntı olur mu işlemciyle anakart falan 1733482580 abi yazdığıma bakar mısın acil kusura bakma
  7. B

senin dediğini alıyorum abi gamegarajdan
  8. B

Pc parçaları uyumlu mu

parçalar birbiriyle uyumlu mu? sorun çıkartırmı herhangi biri
  9. B

abi böyle bişey buldum bide ama nası sence
  10. B

böyle yaptım bende işlemciyi bi üstü yaptım bide sıvı soğutucu ekledim kasa ne bu arada yazmıyo ama
  11. B

Amd ne önerirsin o fiyata 1733478632 Hocam sistem atabilirmisin monitörsüz 60k ya kadar çıkabilir ama max 60 bulamıyorum çünkü kendim
  12. B

Amd ne önerirsin o fiyata
  13. B

Peşin alıcam bütçem maksimum 60k kasa için toplanmış almam lazım toplamayı bilmiyorum oyun için alıcam
  14. B

Sıkıntı olmazmı yani ramlerle anakart bide işlemciyle sıkıntı olurmu i7 12700f var
  15. B

Daha önce sordum forumda cevap alamadım sistem tavsiyesi hepsi bu fiyata daha iyi alınır diyip sistem atmadı nası sizce
  16. B

GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6000MHz CL30 DDR5 1.35V Siyah Dual Kit Ram tam bu sıkıntı olur mu anakartla 1733477694 GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6000MHz CL30 DDR5 1.35V Siyah Dual Kit Ram Bu ramler olmazmış ekran kartına
  17. B

Direkt sistem topluyorum anakartta ddr5 yazıyo ama nası takamıyorum ya da taksam ne olur
  18. B

gigabyte b760m ds3h ddr5 7600mhz i712700 uyumlu olurmu
  19. B

55k oyuncu bilgisayarı

sizce nasıl soğutması falan yeterli mi 55k ya daha iyisi varsa atarmısınız
Top Bottom