Arama sonuçları: *

1. E

Kickboks kuşak sınavı

Çok teşekkürler yardımınız için 1758127020 Eyvallah çok teşekkür ederim 1758127110 Kick boks ta kuşak seviyeleri var reis karate gibi beyaz sarı diye gidiyor 3 ay da bir sınav oluyor kuşak artıyorsun onun sınavı
  2. E

Kickboks kuşak sınavı

merhabalar yakında kickboks kuşak sınavına gireceğim ve ilk defa gireceğim klübüm kuşak sınavı ücreti olarak benden 3500 tl istedi bu para normal mi veya normal olsada bir kere mi verilecek pek fikrim yok.Açıkçası bana çok fahiş bir fiyet geldi hiç normal değil gibi yardım ederseniz çok mutlu olurum
  3. E

Pckolik güvenilir mi?

Teşekkür ederim yardımınız için
  4. E

Pckolik güvenilir mi?

Peki geri iade ettiniz mi ya da etmeyi denediniz mi
  5. E

3 bin tl klavye önerisi

Merhabalar sizin bütçenize uygun bildiğim bir tek aula f75 var trendyol da ve hepsiburada da rahatlıkla bulabilirsiniz türkçe q dizilimli olanları da mevcut sesi gayet tatmin edecek şekilde tatlıdır ve kablosuzdur.kablosuz tabi ki ama şarja da takmanız gerekiyor 3 farklı renk seçeneği mevcut...
  6. E

Pckolik güvenilir mi?

Merhabalar kulaklığım bozulduğu için kulaklık alıcağım ve uygun fiyata bu kulaklığı gördüm https://pckolik.com.tr/urun/corsair-hs65-wireless-71-gaming-headset-bluetooth-24-ghz-kablosuz-kulaklik-beyaz bunu almayı düşünüyorum ancak ucuz geldi ve pckolik ten hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi...
Geri