Arama sonuçları: *

1. A

X/2 , (X+Y)/2 → Paya,paydaya ve kesir çizgisine nasıl çevrilir?

X/2 , (X+Y)/2 Bunlar nasıl pay,payda ve kesir çizgisi olacak şekilde yazılır?
  2. A

Yavaş çalışma sorunu

İşlemci: Intel Celeron CPU N3060 @1.60GHz (2CPUs) Ekran kartı: Intel HD Graphics Bellek:4GB 64Bit Laptop
  3. A

Yavaş çalışma sorunu

Merhaba forum üyeleri, Bilgisayarım genellikle donuyor. Tarayıcıda gezinirken veya video izlerken genellikle donmalar yaşanıyor. Nasıl çözebilirim?
  4. A

Yardım Windows 10 Reset Sorunu

Windows 10 cöktüğü zaman hdd'deki fotograf/video/onemli dosyalari geri almanin bir yolu var mı?
  5. A

Yardım Bu bilgisayar sıfırlanıyor %1 sorunu

Dosyalarima bir sey olur mu? Harddisk'in icindekileri kurtarabilir miyim? 1590345646 ?
  6. A

Merhaba, bu konuyu actiktan 3-4 saat sonra nihayet %30'a kadar gelebildi. Ardından "bir secenek belirtin" kısmı cıktı daha sonrasinda devam et kısmına tıkladim. Bundan sonra bilgisayar surekli kendine reset atti. Windows 10 acilma ekrani bile gelmiyor. Sadece lenovo yazisi geliyor o kadar. Ne...
  7. A

Peki, çok sağolun. Anlaşılan ssdi takmaktan veya beklemekten başka çare yok. 1590338241 Son olarak da bir sey soylemek istiyorum. Bu sorunu cozebilecek uygun fiyatli SSD öneriniz var mı?
  8. A

Tekrar kapatıp açsam sıkıntı olur mu?
  9. A

Dosyalarımı yedeklemedim ve önemli dosyalarımın gitmesini istemyorum. Ayrica bilgisayarim asiri derecede yavasladigindan son secenegim bu kaldi.
  10. A

Merhaba Forum Üyeleri, Windows 10 işletim sistemimi, yalnızca uygulamaları ve ayarları sıfırlasın diye sıfırladım. Ancak yaklaşık iki saattir "Bu bilgisayar sıfırlanıyor %1" kısmında takılı kaldi. Ne yapmam gerekiyor? Ayrıca kişisel dosyalarımın sıfırlanmamasını istiyorum. Gelecek yardımlarınız...
Top Bottom