Selamlar, üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum. Ama hazırlıktan memnun olmadığım için memlekette dil kursuna gideceğim. Sorum şu, yurt devamsızlığından kayıt silme gibi bir olay varmış galiba bu sorunu nasıl çözebiliriz, çözümleri nelerdir?
Selamlar, İngilizce seviyem A2. E-YDS sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. Nasıl hazırlanmalıyım? Tavsiye edeceğiniz bir kurs var mı? Üniversitede mühendisler için hazırlığı geçme notu 65. Günde saatlerce çalışırsam en az ne kadar sürede sınava girip geçebilirim?
Selamlar, İngilizce seviyem A2 Bilgisayar Mühendisliği İngilizce bölümü kazandım. Hazırlık okuyayacağım ama internette gördüğüm kadarıyla günde 3-4 saat çalışırsak 3 ayda TOEFL sınavını geçebiliyormuşuz. Bu yüzden o kadar zaman okuyup vakit kaybedeceğime hazırlığı bitirip direkt 1. sınıfa...
Selamlar, bu sene İngilizce Bilgisayar Mühendisliği kazandım(55.000 küsür ile kapattı)
ama seviye tespit sınavını geçemedim o yüzden İngilizce hazırlık okuyacağım. İngilizce hazırlığı erken bitirip direkt 1. sınıfa geçersem 1. sınıf sonu istediğim üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümüne...
Selamlar şuan olduğum üniversitede Bilgisayar Mühendisliği İngilizce hazırlık okuyorum. MYP ile başka bir üniversitenin Elektrik Elektronik Mühendisliğine geçiş yapsam sonra geçtiğim üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümüne geçebilir miyim?