Arama sonuçları: *

1. erenovich05

DD Notuyla Yatay Geçiş!!!

İyi günler Akdeniz Üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum ama bir tane DD harf notum var. Bir problem olur mu?
  2. erenovich05

Yani ne demek istiyorsun
  3. erenovich05

İyi günler Akdeniz Üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum ama bir tane DD harf notum var. Bir problem olur mu?
  4. erenovich05

Üniversitede Ortalama ile Geçiş Yapma

Muğladan akdenize geçmeyi düşünüyorum
  5. erenovich05

Fark eder mi?
  6. erenovich05

Üniversitede birinci sınıf birinci dönem sonu not ortalamam ile yatay geçiş yapabiliyor muyum?
  7. erenovich05

Kyk Yurtlarında İzin!!!

Hazırlık olduğu için hafta içi her gün ders var.
  8. erenovich05

Kyk Yurtlarında İzin!!!

Yurt uygulamasından her ay aylık evci izni alabiliyorsun ama 45 gün izin hakkımızdan eksiliyormuş diye duydum doğruluğu nedir hocam?
  9. erenovich05

Kyk Yurtlarında İzin!!!

Selamlar, üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum. Ama hazırlıktan memnun olmadığım için memlekette dil kursuna gideceğim. Sorum şu, yurt devamsızlığından kayıt silme gibi bir olay varmış galiba bu sorunu nasıl çözebiliriz, çözümleri nelerdir?
  10. erenovich05

E-YDS Sınavına Hazırlanma!!!!

Sen nasıl çalıştın?
  11. erenovich05

Bu sınav online değil mi?
  12. erenovich05

Selamlar, İngilizce seviyem A2. E-YDS sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. Nasıl hazırlanmalıyım? Tavsiye edeceğiniz bir kurs var mı? Üniversitede mühendisler için hazırlığı geçme notu 65. Günde saatlerce çalışırsam en az ne kadar sürede sınava girip geçebilirim?
  13. erenovich05

Üniversite Hazırlığı Erken Bitirme

Hangisine çalışmamı önerirsin?
  14. erenovich05

TOEFL KURSU ONLİNE!!!!!

Selamlar, İngilizce seviyem A2 Bilgisayar Mühendisliği İngilizce bölümü kazandım. Hazırlık okuyayacağım ama internette gördüğüm kadarıyla günde 3-4 saat çalışırsak 3 ayda TOEFL sınavını geçebiliyormuşuz. Bu yüzden o kadar zaman okuyup vakit kaybedeceğime hazırlığı bitirip direkt 1. sınıfa...
  15. erenovich05

Seviye tespit sınavını geçemedim üniversite A2 seviyesine koydu beni.
  16. erenovich05

Selamlar, İngilizce seviyem A2 sıkı çalışırsam hazırlığı en erken ne kadar sürede bitirebilirim?
  17. erenovich05

Ortalama ile Yatay Geçiş

Selamlar, bu sene İngilizce Bilgisayar Mühendisliği kazandım(55.000 küsür ile kapattı) ama seviye tespit sınavını geçemedim o yüzden İngilizce hazırlık okuyacağım. İngilizce hazırlığı erken bitirip direkt 1. sınıfa geçersem 1. sınıf sonu istediğim üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümüne...
  18. erenovich05

Üniversite Ders Programı Değiştirme

Selamlar üniversitede ders programını değiştirebiliyor muyum? Mesala bütün dersleri Pazartesi Salıya koyup diğer günleri boş bırakabilir miyim?
  19. erenovich05

MYP ile Yatay Geçiş!!!

Selamlar şuan olduğum üniversitede Bilgisayar Mühendisliği İngilizce hazırlık okuyorum. MYP ile başka bir üniversitenin Elektrik Elektronik Mühendisliğine geçiş yapsam sonra geçtiğim üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümüne geçebilir miyim?
  20. erenovich05

Üniversite İngilizce Seviye Tespit Sınavından Geçemedim

Görmediğin dersleri görmek konusunu biraz açar mısın? 1726581259 Peki hazırlık erken bitti 1. Sınıfa başladık sene sonu yatay geçiş yapabiliyor muyuz?
Geri