Arama sonuçları: *

1. efsoduyar

Free-sync monitörde G-Sync kullanılabilir mi?

Bütün freesync monitörler G-SYNC desteklemiyor. Monitörünün modelini söylemelisin.
  2. efsoduyar

Gta 5 düşük fps sorunu?

GTA5'de RAM darboğazı yaşıyor olabilirsiniz.
  3. efsoduyar

2060 Laptop Msi Afterburner İle Overclock

OC performansını arttırıyor ancak 2060 gibi bir kartla OC yapmayı doğru bulmuyorum. Zaten laptopta panelinizin size sağladığı yenileme hızına erişecektir. Yanlış OC tehlikeli olabilir. Ayrıca laptop'unuz garanti kapsamı dışına çıkar.
  4. efsoduyar

İncehesaptan bilgisayar alınır mı?

İtopyadan alınır. Müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak biraz zor olabiliyor. 40-50dk kadar sürüyor bazen ama ulaştıktan sonra çok iyi ilgileniyorlar. Ayrıca İstanbul'da mağazaları da var.
  5. efsoduyar

Gaming Gecesi Beklenirmi

Gaming gecesinden yada çeşitli sitelerdeki indirimlerden yakalayarak daha iyi sistemler toplanabilir ama hızlı olmanız lazım. Ayrıca bu süreç uzun sürebilir.
  6. efsoduyar

İncehesaptan bilgisayar alınır mı?

Sistem kargolamalı 2 Hafta kadar sürüyor bu doğrudur ama bence bu bir sorun değil. Beklenebilir. Daha hızlı kargolama için İtopya'dan alabilirsiniz.
  7. efsoduyar

Laptopum 2.El kaç TL eder

1500-2000tl arası gideri var.
  8. efsoduyar

Mouse ped önerisi alinir

40x30 ancak sorun olmaz diye düşünüyorum. https://www.trendyol.com/tkz/oyuncu-dikdortgen-40x30-cm-kaymaz-mouse-pad-p-4074890?boutiqueId=411304&merchantId=105221 https://www.trendyol.com/logitech/oyuncu-mouse-pad-40-x-30-cm-p-4021040?boutiqueId=411304&merchantId=105221
  9. efsoduyar

Cs:Go Quick Scope Sorunu.

Ping kaynaklı olsa hissedilir hocam. 1590405847 İyice test edip emin olmanız iyi olacaktır.
  10. efsoduyar

Mouse'un tepkime süresi çok yüksek diyebilirsin. Tıklamalarımı çok geç algılıyor de. Garantiye gönderirler. Garanti de yapamazsa değişim yada para iadesi yapar.
  11. efsoduyar

i7 2600 ve rx5500xt darboğaz yapar mı ?

Yapmaz. RX5500xt almayı mı düşünüyorsunuz ?
  12. efsoduyar

EKRAN KARTI KULLANIM PROBLEMİ

Sistemde virüs olabilir. Format attınız mı?
  13. efsoduyar

makyaj fırçası ile sistem temizleme

Sorun olmaz. Ben diş fırçası ile temizliyordum. Bunlar daha yumuşaktır daha iyi.
  14. efsoduyar

Aslında haklısın. Tepkime süresi konusunda arızalı olabilir. Başka bir USB portunda dener misiniz? USB 3.0 yada 3.1 olursa daha iyi olur.
  15. efsoduyar

RGB FAN ÖNERİSİ

12cm mi 14cm mi hocam ? Ve de bütçe elbette.
  16. efsoduyar

Yalnızca Quick Scope'da oluyorsa mouse suçsuz kanki. CSGO'nun dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misiniz?
  17. efsoduyar

SIFIRLAMA SONRASI NUMARA EKSİKLİĞİ

Olabilir. Numaraları icloud'a kaydetmiştir belki.
  18. efsoduyar

İki ram arasında kaldım fakat ikinci ram uymaz diye korkuyorum

Şşşt. Oyunbozanlık yok. 😁😜
  19. efsoduyar

İki ram arasında kaldım fakat ikinci ram uymaz diye korkuyorum

Sistemde bulunan RAM'in aynısından alman iyi olur dostum. En sağlıklı öyle çalışır.
  20. efsoduyar

SIFIRLAMA SONRASI NUMARA EKSİKLİĞİ

Numaraların bir kısmını telefona; bir kısmını ise Mailine kaydettiğinden dolayı olabilir.
Top Bottom