Arama sonuçları: *

1. G

Stüdyo Kulaklığı Önerisi

Selamlar. Müzik alanında bu kadar ileri seviyede yeni sayılırım ve stüdyo kulaklığı arıyorum. Hem müzik dinlerken, hem de elektro gitarımla çalarken iyi bir ses kalitesi istiyorum. Yakın zamanda yeni bir ses kartı alacağım, bunları göze alarak önerirseniz mutlu olurum. Şu ana kadar 2 tane...
  2. G

Ders çalışmak için tablet önerisi

Büyük ekran istiyorum o yüzden A16 düşünmüyorum çünkü çok not alacağım ve çoğu şeyi (soru çözmek ders videosu izlemek vs.) tablet üzerinden yapacağım. O yüzden alacak isem iPad Air 13 inch versiyonunu düşünüyorum. Samsung'un sunduğu Multitask özelliği çok hoşuma gitti ayrıca apk kullanabilecek...
  3. G

ağır işlere girişmeyeceğim hatta seneye satmayı bile düşünüyorum. Bu süreçte ekran güzelliği ve kullanım rahatlığı olarak en rahat olanı tercih etmek istiyorum. Tab S10+'da dynamic amoled 2x var ve zaten bu farka FE versiyonundan geçmeyi düşünüyorum fakat değer mi emin değilim. Bütçem yeterli.
  4. G

oled olması dikkatimi çok çekti ama genel kullanım olarak baktığımda samsung gibi bilinir bir markadan da şaşmak istemiyorum. Normalde Apple kullanıcısıyım ve Samsung haricinde başka Android tabanlı markaların arayüzüne baktığımda beynim ağırıyor. Arayüz olarak hiç beğenmiyorum her yerden bir...
  5. G

Selamlar başlıkta da yazdığı üzere ders çalışmak için tablet arıyorum. Aklımda olan tabletler Samsung Tab S10+ veya Samsung Tab S10+ FE. Bütçem 20-30 arası ama eğer hayatımı değiştirecek kadar fark yaratacaksa iPad de alabilirim. Sizce hangisini almalıyım, S10+ için ekstra 7k değer mi ve iPad'e...
Geri