Arama sonuçları: *

1. K

2000TL Gamepad önerisi

Tamam kaçırmışım pardon
  2. K

2000TL Gamepad önerisi

Alt alta 3 kez aynı başlıklı konu açılmış yenisini açmak yerine diğerlerine bi göz atsanız daha iyi değil mi?
  3. K

PC İçin gamepad önerisi

https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-mikro-switch-harici-makro-tusu-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-p-HBCV00009YY0PN?ftid=fueew6zzivy10kfl&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_me...
  4. K

PC hikayeli oyunlar için gamesir cyclone 2 şart mı?

https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-combat-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-rgb-sarj-standi-mikro-switch-harici-makro-tusu-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-p-HBCV00009YY0PN?ftid=fueew6zzivy10kfl&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_me...
  5. K

ZD gamepad’ler artık Türkiye’de!

Ultimate Legendi çok övüyorlar redditte en iyi gamepad olduğunu söyleyen kişi sayısı çok. Ama fabrika çıkışlı bazı sorunları varmış sanırım ne olduğunu bilmiyorum
  6. K

Çözüldü✓ Gamesir g7pro vs g7pro wuchang edition

Evet wuchang ve ZZZ versiyonu xboxa da kablosuz bağlanabiliyor, web sitelerinde bunu özellikle belirttiklerini göremeseniz bile... Xboxda oynayacaksanız bu iki sürümden birini almanızı öneririm. Pcde oynayacaksanız orijinal ile wuchang versiyonu arasında pek fark yok, ZZZ sürümü iyileştirilmiş...
  7. K

Oyun kolu ile pc'den FPS oyunları oynama

Çok eski bi kol o verim alman çok zor. Güncel kaliteli cihazlarla FPS oyunları oynayabilirsiniz tabii ki. Mesela Bigbigwon Blitz 2 en iyi FPS kontrolcüsü olarak geçiyor alma imkanınız varsa deneyebilirsiniz. TMR olan versiyonunu öneririm.
  8. K

Gamesir G7 PRO ile BBW BLİTZ 2 arasında kaldım

Yapmıyorlar ki bi tane kol, bütün özelliklere sahip olsun, diğerlerine üstün gelsin, aradığımız hiçbir özellik dışarda kalmasın, fiyatı kaç dolar tele olacaksa olsun, bir kere alalım ömür boyu kullanalım. Böyle bir cihaz olmayınca sabah akşam şunu mu seçsem yoksa bunu mu diye 2 aydır bir cihaz...
  9. K

Gamesir G7 PRO ile BBW BLİTZ 2 arasında kaldım

Blitz 2'yi ben sipariş etmiştim gelmeden iptal ettim çünkü şarj standı yok, ayrı olarak da bulunmuyor ve benim için önemli bi detay, kabloya tak çıkar pratik olmuyor. G7'nin de eksikleri var yön tuşlarının beğenilmemesi, Xbox cihazı olmasından ötürü turbo ve makro fonksiyonlarının olmaması gibi...
  10. K

İlk defa gamepad alacağım

1500 lira bütçeye bu kadar oluyor iş görür ne zaman bozulur bilinmez ama en az 1-2 yıl gider bence o kadar dandik değildir
  11. K

İlk defa gamepad alacağım

12. K

PC gaming için f/p kontrolcü önerisi.

Diavelin Thunderobotun daha iyi olduğunu söylüyor ancak şunu eklemek için ondan önce davrandım cyclone 2 şarj standıyla birlikte geliyor thunderobot'un standını ayrı olarak almanız ve fiyatına 800 lira daha eklemeniz gerekiyor bunu göz önünde bulundurun
  13. K

1K Civarına Gamepad Önerisi

14. K

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

Şarj istasyonunu ayrı olarak almak gerekiyormuş 800 lira da ona veriyorsunuz haberiniz olsun
  15. K

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

G80 TS'yi Cyclone 2 ile kıyaslar mısınız?
  16. K

Flydigi apex 5 arıyorum

Sarı sitede var
  17. K

1k-1,5k arası Gamepad önerisi

18. K

Öneri Direksiyon seti önerisi

Bu cihazları kullanması cidden keyifli mi kimisi birkaç gün kullanıp sıkılınca dolaba kaldırıyormuş
  19. K

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Alana kullanana hayırlı uğurlu olsun umarım bir ömür boyu sorunsuz kullanırsınız. Ben KP70 beklemeye devam edicem
  20. K

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Herkesin bu problemi yaşaması mümkün değil tabii ki herkes yaşasa ürün satışa çıkmazdı. Ama bu riskin varlığı bile bir eksi değil midir? Reddit ve Youtube'da bu problemle ilgili hatrı sayılır şikayetler duydum ve bu beni itti açıkçası. Mesela (Hem inceleme hem yorumlara bakın):
Geri