Arama sonuçları: *

1. G

Gta 5 normal sürüm 40 fps sorunu

beyler hp victus 15 var bende ryzen 5 8645 hs işlemci rx 6550 m 4gb ekran kartı gta 5in enchanded sürümünde sıkıntısız 160 200 fps high ayarlarda ama normal gtaya gelince ultra ayarlarda 40 fps neden ? orta ayarlarda denedim ondada 50 fps nasıl düzelticem
  2. G

Hp victus smart acces memory açılmıyor

smart acces memory açmak istiyorum ama olmuyor kilitli diyor solda soru işareti var orda diyorki bıosdan advanced gel brieşyler aç diyor ama bende bıosda advanced yok bunu nasıl düzelitcem ytde videolardan birşeyler denedim ama olmuyor yardım edecek var mı
  3. G

HP Victus 15 Şarj Sorunu ve FPS Düşüşü

beyler birde şu aşağıdaki smart acces memory nasıl açılır açılırsada fps artar mı
  4. G

HP Victus 15 Şarj Sorunu ve FPS Düşüşü

beyler bende hp victus 15 var dün oyun oynarken sol üstte ac den dcye geçiş yazdı şarjla falan alakalı bir şey galiba şarj cihazı çıktı sandım baktım takılı sağ alttada şarj oluyor simgesi var ve bazı oyunlarda fps düştü nasıl çözerim bunu birde 40 wattda çalışan oyun şimdi 30 wattda çalışıyor...
  5. G

Fps durduk yere düştü

beyler bende rx 6550 m ryzen 5 8645hs işlemcili hp victus 15 var canım sıkılınca beam ng giriyordum medium ayarlarda 80 70 fps oynarken şimdi bugün bir girdim 40 60 hiçbir ayarada ellemedim pcden ve oyundan neden olabilir şunu bi çözün be bilen varsa oyun orjinal bi çözün beyler be
Geri