Arama sonuçları: *

• Users: conti
  • Order by date
  1. C

Format sonrasi ethernet bağlantı sorunu deep sleep mode enable hatasi

Merhabalar format sonrasi ethernet için driver kurarken bu hatayı alıyorum bilgisi olan var mi
  2. C

Format sonrasi ethernet bağlantı sorunu

Merhabalar format sonrasi ethernet için driver kurarken bu hatayı alıyorum bilgisi olan var mi
  3. C

Windows 11 formatta sorun yaşıyorum

Görselde gözüktüğü gibi evet desem de hayır desem de sürekli bu ekran geri geliyor
  4. C

Pin kodu girilmiyor

Arkadaşlar merhaba dün format attım şifre giriyorum sanmistim meğersem pinmis şimdi de hic bir türlü pini giremiyorum yardimci olabilcek barmi oturum açta yapamıyorum internet bağlantım gözükmüyor
  5. C

RUST FPS AZ FPS ALIYORUM

sürücüleri kontrol ediyorum. oyunun silip tekrar yükledim doğrulama yaptım geçmedi 32gb mevcut 1760124835 sürücüleri kontrol ediyorum. oyunun silip tekrar yükledim doğrulama yaptım geçmedi 32gb mevcut
  6. C

RUST FPS AZ FPS ALIYORUM

merhaba dün bir şey yokken bugün oyuna girdiğimde rustta 65 fps geçmiyor oyunu bilenler bilir ukn target yerinde bile aynı normalde 150 200 fps oyun için target yerinde 300 fps alıyordum. mouse da sanki slow motion gibi yavaş hareket ediyor bilgisi olan varmı. sistem: ryzen 7 7800x3d 4070super
  7. C

Rust oyun akıcı değil

ikiside açık hocam
  8. C

Rust oyun akıcı değil

1080 hocam
  9. C

Rust oyun akıcı değil

değişmedi hocam
  10. C

Rust oyun akıcı değil

oyun ayarlarında yok hocam nereden kapatacağım
  11. C

Rust oyun akıcı değil

merhaba arkadaşlar 4070 super ve ryzen 7 7800x3d sistemim var oyunda en kalabalık yerlerde bile 150 fps alıyorum ona rağmen oyunum hiç akıcı değil ve takılmalar oluyor. Benq 360hz ekranım var acaba hz yüksek diye mi bunlar oluyor
  12. C

Ryzen 9 9950x3d 4070 super ile uyumlu mu? darboğaz yapar mı?

hocam sistemi komple değişmeyide düşünüyorum. sizce bu nasıl 1755861864
  13. C

Ekran kartıyla beraber değiştirmem gereken bir sey var mi
  14. C

hocam soğutucu için tavsiye ettiğiniz ürün var mı? hatta kasada çok sade geliyor onu bile değiştirmeyi düşünüyorum.
  15. C

Teşekkür ederim açıklamanız için alakart için tavsiye ettiğiniz ürün var mi ?
  16. C

1440 1080 oynuyorum dediğim değerler bu 360hz benq monitörüm var fps farkı cok olduğundan takılma olduğunu düşünüyorum
  17. C

Hem işlemci hem ekran kartı 2.el piyasası hakkında bilginiz var mı? Kaça satmalıyım sizce
  18. C

Hem tasarım programlarıyla alakali hemde bazı oyunlarda mesela rust gibi 130 150 arası fps alıyorum hz'im yüksek olduğu icin takılmalar yapıyor.
Geri