Arama sonuçları: *

1. B

Xmp 3.0 açınca pc hata veriyor

@Adaçetin hacım sirvesie götürdüm ram sağlam dediler gigabyte a mail attım adataya mail attım vs vs bi ton iş dün yine servise gittim ramin biri kesin bozuk diyorum bak aorus anakartta deneyin dedim biri çalışıyor tek olarak diğeri çalışmıyor dedim bugün ramleri değiştirdiler çok şükür sorundan...
  2. B

tabi kanka a2 b2 1769193733 kanka bu arada bu anakarttan önce z890 aorus elite wifi 7 vardı tek soket uyumlu gözüküyodu iade ettim bunu aldım o anakarttada çalışmıyordu vektron elektronikteki arkadaşlar sağolsun bugün yine denediler yanlarına gittiğimde onlarda bi sıkıntı yok kardeşimin...
  3. B

Ama öbür anakartlarda nasıl 1,35 te açıyor kanka 😂
  4. B

yine aynı hocam
  5. B

Vpp yi 1.85 mi yapıyım dostum peki
  6. B

Bu mu hocam
  7. B

8. B

1,95 te denedim sonuç aynı fakat zamanlamarı elle yazmadım öylede deniyimmi
  9. B

Voltajı 1.90 veya 1.85 yapsak açılırmı peki
  10. B

Kanka mem vpp ne mesela peki Sorunlu olanda tRDWR değeri 21 Bende çalışan modelde o değer 22 gözüküyor resimde bu arada
  11. B

Buda bende çalışan
  12. B

1769177473 Hacı bende 2 adet var teki sorunsuz çalışıyor diğeri arızalı
  13. B

Tamamdır 1 saniye
  14. B

Kanka ramleri garantiden geri aldım bugün sorun yok dediler taktım pc ye o açılmayan 1 ram var yine açılmıyor cmos reset attım hala aynı kardeşimin pc ye taktım zamanlamalara vs baktım sorunsuz
  15. B

Kanka muhtemelen zamanlamaları değiştiriyodur msi yarın garantiye vercem
  16. B

diğer ram tek olarakta çalışmıyor xmp ile İlk önce çalışanı takıp sonrasında diğer rami bağladığımda yine çalışmıyor ama kardeşimin pc de ikiside sorunsuz xmp açıyor onda ki gskill ramlerde bende sorunsuz çalışıyor 1768731952 Tek kanal olara bende 1 tanesi çalışıyor xmp ile diğeri kesinlikle...
  17. B

Hacı kafanı ütüledikte ramleri kardeşim anakarta taktım orda xmp çalışıyor bendede tek modül çalışıyor kardeşimin ramlerde bende çalışıyor xmp ile
  18. B

Hocam zamanlama ayarları değişmemiş cl36 kalmış onları resetledim xmp açtım yine hata 😂 1768671500
  19. B

dostum senden allah razı olsun command rate 1 yapıp direk xmp açtım çalıştı çok teşekkürler
  20. B

kanka msi dan geçtim gigabyte aradım ama nerden değişeceğimi bulamadım 1768670548 Pc hata verdi reset attı
Geri