Arama sonuçları: *

1. M

Mouse konusunda belirsizlik (mchose, atk, scyrox)

sağol dost
  2. M

peki sizce arada lolde aram atan biri atk a9 plusun sensoru işlemcisi ile dediğiniz model arasında fark hisseder mi? fps hiç oynamam, hikayeli oyunlara girerim bazen. anlaşılmayan bir farksa direk büyük batarya ucuz fiyat bunu alıp da geçebilirm.
  3. M

bi bakıyım dedim çıkamadım aynen. scyrox begendım 250mah batarya ile sakin kullanımda ne kadar gidiyor bu meret kullanıyor musun sen? 1755906975 baktım dediğinize hoş alet. bataryayı anladığım kadarıyla gamerler küçük istiyor hafif olsun diye ama ben tersi ağır olsa da olur uğraştırmasın...
  4. M

oyunla çok işin yoksa logitech al geç derseniz alıştım 1k hertz yağ gibi mouseye, ucuz logitechler çok rahatsız etti deneyince. biraz araştırınca steelseriesin wirelessleri hiç beğenilmemiş o yuzden kendimi burda buldum.
  5. M

fps oyun oynamam genelde cad modelleme ile uğraşan arada lol atan bir yaşlıyım. steelseries prime kullanıyorum 5senedir, taş gibi alet çok memnunum ama kablosuz bir alternatif almak istiyorum sağa sola giderken çantaya atmalık. kriterlerim sağlam olması, dandik mouselardaki gibi başparmak...
Geri