Arama sonuçları: *

• Users: Dpcp
  • Order by date
  1. D

Sistem için kasa önerisi

Parçalar az çok belli oldu, daha iyi bir öneriniz varsa onuda yazabilirsiniz. İşlemci: Ryzen 7 9800x3d Ekran kartı: Pny 5070 ti Anakart: B850 Tomahawk Ram: Lexar Ares 6000mhz cl28 16x4 64 Gb Ram Ssd: Samsung 990 pro 2Tb Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360 Psu: NZXT C1200 3.1 Atx Kasalar...
  2. D

Topladığım sistem iyi mi?

Cumayı bekliyorum zaten işlemciyide gaming gecesinde almıştım. Güzel bir 5080 bulabilirsem onuda alabilirim. Attığınız psuyu çok duydum nzxt ve msidan daha mı iyidir acaba? 1756044046 Birde renegade yerine 990 pro alacağım sanırım trendyolda 4700.
  3. D

Evet bu konuda kararsız kaldım. Bileşenler markalı ve yüksek fiyatlı oldu, daha uygun parçalar seçip 5070 ti lı sistem de alınabilirdi. Onun içinde şöyle bi sistem yapmıştım inceler misiniz. Attığınız bileşenlere bakacağım. Lian Li Lancool III Siyah RGB Tempered Glass...
  4. D

Arkadaşlar merhaba 110k bütçeli full gaming odaklı sistem alacağım. Bu benim kendi topladığım sistem iyi mi diye bakar mısınız. Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci: Ryzen 7 9800x3d (Geldi): 20.000₺ Sıvı Soğutma ...
  5. D

Çözüldü✓ Asus rog strix anakart bios update

Ben bios update yapmadan önce flash belleğime sağ tıklayıp varsayılan ayarlarda ne olur ne olmaz biçimlendiriyorum sende öyle yapabilirsin
  6. D

Toplama bilgisayar tavsiye

şuan sadece işlemcim var 9800x3d, oyuncu bilgisayarı toplayacağım geri kalan parçalar içinde 80k civarı ayırdım. Ekran kartı olarak 5070 ti düşünüyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Geri