Arama sonuçları: *

1. B

İdefix üzerinden hazır sistem önerisi

Peşin taksit almak istiyorum bildiğim kadarıyla banka kartı ile 6 ay peşin taksit yapan tek yer idefix
  2. B

İdefix üzerinden hazır sistem önerisi

Merhaba İdefix üzerinden hazır sistem almak istiyorum bütçem 30 bin tl rekabetçi oyunlardan ziyade hikayeli oyunlar oynamak istiyorum bu tarz bir hazır sistem var mı?
  3. B

İnce hesapta yada itopyada ekran kartsız montajlı sistem toplayabilir miyim?

Daha iyi bir sistem var mı en azından 9060 xt ekran kartına yakın 4-5 yıl beni götürebilecek
  4. B

Bütçem 31 bin tl vade farksız 6 taksitli hazır sistem bulamıyorum çoğunlukla 3 ay peşin taksit var 6 ay peşin taksit yapan ben bulamadım 1755964019 31 bin tl civarı bütçem var(ekran kartı dahil) diğer bileşenler için henüz emin değilim ama montajla falan uğraşmak istemiyorum mümkünse ekran...
  5. B

6 ay peşin taksitli ekran kartı(9060 XT 16 GB) alacağam diğer bileşenleride itopyada yada ince hesaptan toplamayı düşünüyorum ama ekran kartsız montajlı sistem toplayabilir miyim? işlemci ana kart kasa vb.
Geri