Arama sonuçları: *

1. K

Amd Ryzen 5 7600 boşta ısınma sorunu ve ethernet sorunu

Dediklerinizin daha ne anlama gelebileceğini bilmiyorsunuz neyse olabilir böyle şeyler. İlgi ve alakanız için teşekkürler, bu arada sorunlarımı hallettim bilginiz olsun.
  2. K

1756203971 Bende tam bilmiyorum onu bir arkadaşım da ryzen 5 3600 var 40 derece benim ki boşta dedii senin ki aşırı yüksek dedi ondan fan hızlarını yükselttim değişen bir şey olmadı 3-4 derece düştü arkadaşın biri ram ayarı yap dedi buradan onu yaptım ekran açılırken daha geç açılıyor ve del...
  3. K

peki ekranın geç açılmasına ne diyorsunuz bilgisayarı açma tuşuna basıyorum süre tutmadım ama çok geç ekran geliyor windows açılma sesi geldikten sonra kilit ekranı geliyor normal değil ve sistemim M2 ssd'ye kurulu
  4. K

Evet hocam mesajım da zaten her detayı verdim
  5. K

arkada birkaç oyun iniyor etkisi olur mu bilmiyorum ama bu sorunu ve ısınma sorununu çözemedim ısınma sorunu için bıosa girip fanları fulledim o da geçiçi bir çözüm bence fan ömrü kısalır çünkü ve memory context restoreyi kapattım pek işe yaramadı gibi yine de sağ olun 1756140349 Soğutucu...
  6. K

Anladım yani normal diyorsunuz zaten bana göre de şuan normal sadece bir arkadaşım ethernet taktıktan sonra 40-50 olur sanmıştım dedi de bana peki bu test normal mi evde tekim telefondan mobil verimi kullanırım hep ona rağmen bu hız iyi mi ve test sonuçları nasıl normal mi acaba bu arada ilgi...
  7. K

Pek sanmıyorum montajını zaten bir abiim yaptı akrabam ve bilgisayarın yazılımından da donanımından da anlayan biri yani ve baktım fan yönü doğru normal çalışyıyor kasa arkası önü de sıcak değil 1756138007 Türknet kullanıcısıyım 100 mb ama zaten ethernet takmadan önce de en fazla 7.5 falandı...
  8. K

Selam, yeni bir sistem topladım. AMD Software Adrenalin Edition üzerinden tüm sürücüleri güncelledim, BIOS’u da en son versiyona yükselttim. Donanım olarak güçlü ve dengeli bir yapı kurduğumu düşünüyorum—ekran kartım 2K çözünürlük için optimize edilmiş ve darboğaz sorunu yok. > > Bu sistemi...
Geri