Arama sonuçları: *

1. Yusuf aydıner

Kalitesiz çay nasıl içilebilir hale getirilir

Tavsiyem almak zorunda kalanlar veya Beklentilerini karşılamayan çayları alanlar içindir
  2. Yusuf aydıner

Kalitesiz çay nasıl içilebilir hale getirilir

öncelikle kaynamış suya fazla çay dökmemek gerekir çünkü kalitesiz çay genelde acı olur. ortalama bir dem renginin bir tık altını yapın. daha sonra bir büyük çaydanlığa bir yemek kaşığı bal ekleyin. bal yoksa bardağa dolduracağınız çaya azıcık limon suyu ekleyin 15 dakikadan fazla...
  3. Yusuf aydıner

Fazla et yeme alışkanlığı

2 aydır neredeyse her gün tavuk eti kuzu eti tüketiyorum sebze yemekleride güzel geliyor ama çok beğenemiyorum. et dışında hiç bir şey damak tadıma tam tamına hitap etmiyor bu alışkanlıktan nasıl kurtulurum
  4. Yusuf aydıner

Herkes içini döksün bu konuda

Zihnimde uzun zamandır bir yorgunluk var.. Sebeplerin arasında uykusuzluğu birinci sıraya ikinci sıraya da melankonik huzura Koyabilirim. Melankonik huzurda Hafif sisli ve puslu hissedersiniz. Ama mutluda Hissedebilirsiniz aynı zamanda.. Geçmişin sırlarını düşünürken canlı ve siyah beyaz...
  5. Yusuf aydıner

Laptopta internet kesiliyor

evin internetinde kopma yaşanmamasına rağmen bilgisayarımda internet kesiliyor sebebi nedir? sorun gidericiyle kurtarsam da yarım saat geçmeden yine kesiliyor internet
  6. Yusuf aydıner

Sizce güzel olur mu patatesim

Vallahi şimdi tadına baktım çok güzel oldu evdekiler bile beğendi
  7. Yusuf aydıner

Sizce güzel olur mu patatesim

Sucuk baharatı kullandım
  8. Yusuf aydıner

27 bin tl oyun bilgisayarı önerisi

Vallahi ne yaptım ne ettim ikinci el almaya babamı ikna edemedim, bozuk çıkıyor felan diyor. Neyse baba parası yemiyoruz en azından 😂
  9. Yusuf aydıner

27 bin tl oyun bilgisayarı önerisi

Merhabalar önceki konumda oyuncu laptopu istiyordum. Fakat aynı fiyatlarda oyuncu bilgisayarı olduğunu görünce durmadım, oyun bilgisayarı daha mantıklı diyerek bu işin içine girdim önceki konumda bütçem 22 bindi. Sınırları zorlayarak bütçemi 27 bine kadar çıkarttım ve bu bütçede sizden en iyi...
  10. Yusuf aydıner

Sizce nerede daha iyi çıkmışım

11. Yusuf aydıner

En fazla 22 bin liralık laptop tavsiyesi

Merhaba dostlarım pubg yi en düşük ayarlarda 40-45 fps arası oynayabilmemi sağlayacak kötünün iyisi bir laptop arıyorum. Bu performansı bu fiyatta sağlayan laptop varsa önerir misiniz?
  12. Yusuf aydıner

Saçım kötü mü olmuş sizce?

13. Yusuf aydıner

Şimdi bana hak veriyor musunuz?

İşte her yönden değerlendirmek lazım oda olacak uzun vadede insanoğlu çok zarar görür bu işten
  14. Yusuf aydıner

Internet, pc, akıllı telefonlar çıkmadan önceki durakta 20 yıllık mesafe vardı 20 yıl sonra aniden teknoloji gelişti şuan aynı şeyi yaşıyoruz çok kısa sürede her şey değişecek 1763220779 Robotları kötü niyetle kodlarlarsa bir gün çok kötü şeyler olacak benden demesi inşallah öyle olmaz...
  15. Yusuf aydıner

Vallahi tek bir tuşla robotlara korkunç komutlar verebilirler mümkün Böyle bir şey
  16. Yusuf aydıner

21 ekim tarihinde yapay zeka hakkında konu açmıştım, durum tahmin ettiğimden çok daha değişik hale büründü bırakın Yapay zekayı ev işlerine yardım eden, fabrikada çalışan insansı robotlar üretmeye başlandı hatta ev işlerine yardım eden neo robot 2026 yılında 20 bin dolara satışa çıkacak her...
  17. Yusuf aydıner

Saçım güzel olmuş mu sizce?

18. Yusuf aydıner

Creppypasta hikayeleri

Bir creppypasta hikayesi seven birisi olarak, Youtube üzerinden bu hikayelerin Türkçe seslendirmesini yapan "dunganga" isimli bir YouTube kanalı var ve bu kanal öyle güzel seslendirmeler yapıyor ki haftada 1 atılan videoları akşam keyifle izliyorum, dinliyorum. Creppypasta nedir bilmeyenler için...
Geri