Arama sonuçları: *

1. D

Valorant hesabım ne kadar eder?

lol hesabı değerini bilmiyorum ama valo hesabı 10k eder
  2. D

Üni için ipad a16 mı tab s10fe mi

1 hafta önce a16 aldım güzel tablet 60hz güzel hissettirmiyor ipad alsan kalem adaptör kılıf koruma derken cebinden 20k çıkar haberin olsun diğer tableti bilmiyorum
  3. D

Gaming Gen TR Sipariş İptali

mail yolu ile iptal edilen siparişler mail attıysan onlar iade eder fatura vs yazdırılmamış ise
  4. D

Cs 2 Hile sorunu yeni başladım

neredeyse tüm cs serilerini oynadım son birkaç yıldırda csgo ve cs2 kariyerim var tek tük hile geliyordu örneğin 100maçta 1-2 hile geliyordu bu csde hile çok var diyenleri anlamıyorum acaba siz kötü olduğunuz için rakipler size iyi geliyor ve hile diyorsunuz olabilirmi
  5. D

500Bin'e araba önerisi

adam insan gibi konu açmış domuz gibi cevap vermene gerek yok herhalde daha olgunlaşmamışsın
  6. D

Pencil Pro düzgün çalışmıyor

o uygulamala kaynaklı bendede usbc pencil var her yerde mükemmel telegramda test çözerken kuduruyor kalem
  7. D

Forza horizon 5 dlss ayarı yok

Nvidia app uygulaması vardır bilgisayarda oradan uygulamalar kısmına gel oyunlar olur forza5 üstüne tıkla oradan açılır
  8. D

Forza horizon 5 dlss ayarı yok

ekran kartı driverinden açabilirsin
  9. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 İşlemci İçin En İyi Soğutucu Önerileri Nelerdir

9 ay boyunca Thermallight kule tipi soğutucu kullandım mükemmel soğutuyordu x120 argb olması lazım bakarsın
  10. D

Yardım 60.000 TL ye Hangi GameGaraj Laptop Alınır?

merhaba arkadaşlar birkaç haftadır laptop arıyorum her markanın sorunu var sanırım bu markayı çok önerdiler hemde aşşırır önerdiler bende baktım fiyatlarına göre çok güzel parçalar takmışlar bir sürü model var sizce bütçeme göre hangi model alınır link olarak atarsanız inceler satın alırım...
  11. D

Sert kılıf ipada zarar verir mi ?

merhaba arkadaşlar yeni ipad aldım Trendyoldan kılıf aldım bugün geldi baya beğendim rengini vs arka tablete geçen kısım baya sert elinle tıklatınca tık tık ses geliyor bu uzun kullanımda tablete zarar verirmi yamulma vs olayı var ipadlarda bu kılıf tetiklermi onu kılıf bu...
  12. D

YKS İÇİN TABLET ÖNERİSİ!

honor pad 10 alabilirsin abim aldı mükemmel bir şey kılıfı kalemi vs var çok sağlam cihaz 120hz falan baya iyi
  13. D

Apple Pencil almaya değer mi ?

ne yaptın reis kazandınmı mühendisliği birde kalem işine yaradımı değdimi parasına
  14. D

Vestel Klima garanti dışı bıraktırdım

dünya malını fazla düşünmemek lazım olacağı varsa olur keyfinle kullan bir şey olursa da sağlık olsun diyip geçin
  15. D

Yardım Hp victus 16 alınır mı ???

abim yazılım mühendisliği için laptop arıyor bunu bulduk buraya sorayım dedim ne diyorsunuz alınır mı bu bütçede başka ne alınır sağlam üzmeyecek herkes game garaj öneriyor ama onu almak istemiyor... link şu' https://app.hb.biz/1iItWNvYICID
  16. D

Yardım Pozitif Teknoloji güvenlir mi ?

kalem artın ayrı olarak alıyorsun 3800 tl fln
  17. D

abo puana bak ben en iyisi 500-600 daha fazla verip hb den alayım kafam kulağım rahat olsun satıcıda hb bir şey olsa bence yardımcı olurlar 1756464819 nasıl tablet memnunmusun benim baktığımda seninkinin bir yüksek modeli 6/128 sende kalem vs varmı birde 15k ya değermi a16
  18. D

troyla pt yi karıştırdım başlığı düzenledim nasıldır pt
  19. D

iPad A16 alacağım güvenilir mi bu site 14.400 e satıyor güvenli değilse hb den alacağım 15.200e geliyor
Geri