Arama sonuçları: *

1. 3

9070xt ekran kartımdaki coil whine derecesi normal mi

Hocam modele göre değişir. Bende sapphire pulse modeli var. Gram fan sesi yok buz gibi çalışıyor kart. Bir tek bu coil whine sorunu var sanırım o da normal mi bilmşyorum
  2. 3

9070xt ekran kartımdaki coil whine derecesi normal mi

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım ve aşırı bir coil whine sesi var gibi. Videosunun linkini aşşağıya koyacağım. Videodaki hali 270w çekerken çıkardığı ses. Çektiği güç 300w a geldiğinde ses daha da artıyor bu kadarı normal midir.
  3. 3

Iki güç kaynağı arasında kaldım yardım

hocam yeni tip sarı uçlu kablolarının pin erime problemi var diyorlar böyle bişey yaşadınız mı
  4. 3

hepinize teşekkür ederim. ben de ilk başta msı modelni görmüştüm. bu gün asusun bu modelini görünce sorayım dedim. bence de msı bir tık daha iyi ve güvenli gibi geldi
  5. 3

MSI PSU MPG A850G ile Asus Tuf GAMING-850G arasında kaldım. fiyatları aynı 100tl fark var sadece. sizce hangisini tercih etmeliyim. nebi akgünün güç kaynağı rehberinde var bu iki güç kaynağı. asus B segment, MSI da A segment olarak geçiyor ama bileemdim. sizce hangisi alınmalı
  6. 3

Oyun oynarken durduk yere vram kullanımı artıyor

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım. Rdr2 oynarken başlangıçta 8gb olan vram kullanımı aynı sahnede bir süre sonra 16gb ye dayanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır anormal bir durum olduğu belli acil yardım
  7. 3

Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi

Hocam çok uğraştırdım farkındayım ama son bi sorum olacak. Benim kartım ortalama 300-330w çekiyordu amd yazılımından güç limitini yüzde 10 aşşağı çektim ve şu an ortalama 275 watt çekiyor. Ortalama fps de 7-8 fps yani çok da önemli bir ölçüde düşmedi. Sence şu an böyle kullanmamın bir yararı...
  8. 3

Yük altındayken 300 watt üstü çekerken pinleri elimle kontrol ettim sıcaklık hissediliyor ama el yakan ya da tutulamayan cinsten değil. Sıcaklık hissediliyor ama 1760970744 Hocam 750w yeterli olduğuna katılıuorum ama bu pin erime muhabbeti daisy chain muhabbeti can sıkıcı. Sizin güç kaynağından...
  9. 3

Hocam peki ne kadar süre idare eder bu beni. Psu yu yükseltene kadar. En azından kış aylarında
  10. 3

1760960049 Epeyce de kalın bi kablo gibi 😁 1760960243 Hocam gen 5 olarak geçiyor dediğiniz gibi. Güç kaynağındaki kablolar hepsi tek bir yere giriyor gibi çok karışık anlamadım ben de 1760960359...
  11. 3

Hocam fotoğrafını attım yuvarlak içine aldığım kablo ekran kartına takılı olan kablo. Psu da tek kablo olarak gözüküyor gibi ama ekran kartına takılı olan kısım y şeklinde bölünmüş
  12. 3

Hocam 750w dediğiniz gibi yeterli de kablolar kafama takıldı sadece 2 ayrı uç güç kaynağında birleşiyor o yüzden sıkıntı olur mu bilemedim 1760959735
  13. 3

Valla kafama takıldı sıkıntı yaşatır mı acaba. Şu anlık oyunlarda hiç fps drop kapanma gibi bi sorun yaşamadım da kabloların ısındığını nerden anlayacağım
  14. 3

Hocam peki şöyle bişey yapsak mantıklı olur mu. Dediğim gibi daha önce yeni nesil tek kablo 300w destekli kablo kullanıyordum. Onu takıp yanına da diğer iki kablolardan birini taksam daha sağlıklı olur mu yoksa şu an olduğu gibi mi kullanayım
  15. 3

Hocam bende önceden nvidia ekran kartı vardı yeni nesil 1x8 kablo ile kullanıyordum. Şimdi amd ye geçtim o kabloyu kullanmayıp güç kaynağından çıkan iki tane 8 pin kabloyu taktık ekran kartına. Ekran kartım da sapphirenin pulse modeli. Diğer modellere göre daha az güç çekiyor. Sadece benim...
  16. 3

Hocam bu gün bi bilgisayarcıda hepsini toplattım montaj olarak tabii ki. Güç kaynağı için binlerine ağır gelebilir 850w gold sertfikalı bi güç kaynağı alalım sana dedi. Ne kadar soprudur? 1760956780 8x2 pcle pini taktık ama güç kaynağına tek kablo olarak birleşiyor tarzı bişey dedi pek inandırıcı...
  17. 3

Kolay gelsin. Sistemim şu şekilde: Sapphire pulse rx 9070xt Amd ryzen 5 7500f Asus prime b650m-r 32 fb ram 1tb ssd 240mm sıvı soğutma. Elimde fsp hydro k-pro 750w 80+ bronze güç kaynağı var sıkıntı yaratır mı bana yoksa yeterli midir hocalarım.
  18. 3

Oyun oynarken ara sahnelerde cızırtı

Hocalarım kolay gelsin. Yeni bir sistem topladım ve ilginç bir sorunum var. Bilgisayarda oyun oynarken çok düşük bir coil whine sesi geliyor ama bu ses sadece ara sahnelerde, oyunu durdurunca haritayı açınca falan geliyor. Bazen de mesela youtubede gezinirken mousenin tekerleği ile sayfayı...
  19. 3

Sapphire 9070xt pulse alınır mı

Hocam bilgisayar hazır sistem olarak aldım başta kendim toplayacaktım ve en başından beri gönlümde 9070xt vardı. Ama o zaman bütcem yetmiyordu şimdi birwz para toparladım. Sanırım sapphire pulse alacağım. 1760118250 Hocam doğrudur ben de ilk başlarda dediğiniz modele bakıyırdum ama güç...
Geri