Arama sonuçları: *

1. 3

Ekran kartı youtubede fan açıyor

Ahaha tamamdır hocam sağolun ilk defa nvidia karta geçince bu olay başıma gelince bi garipsedim sorayım dedim
  2. 3

Hocam masaüstünde boşta ekran kartı 30 derecelerde. Evet ekran kartım dik şekilde takılı. Fanlar çalışınca arkasında aydınlatması var ordan dikkatimi çekiyor anlıyorum. 1770391954 Düşük devirde çalışıyor. Garip olan lol valorant tarzı hafif düzey oyunlarda bile fan açmıyor ama youtubede fan...
  3. 3

Arkadaşlar kolay gelsin. Yeni bi ekran kartı aldım. Gigabyte rtx 5070ti gaming oc modeli. 1 haftadır kullanıyorum kart oyunlarda 2k da 55-65 derece aralıklarında çalışıyor 60 çok fazla görmüyor bile. Lol valorant tarzı oyunlarda 50 dereceyi bile görmediği için fan açmıyor. Ama youtubede tam...
  4. 3

Gigabyte ekran kartları dik kullanımda sorun yaratıyor mu

Almadım hocam daha yaşayan var mı merak ettim. Çok beğendiğim bi kart almayındüşünüyorum 1769182916 İlk üretimlerden bi kartın denk gelme olasılığı nedir acaba
  5. 3

Gigabyte ekran kartları dik kullanımda sorun yaratıyor mu

Herkese kolay gelsin. Gigabyte rtx 5070ti gaming oc ekran kartını almayı düşünüyorum. Ben ekran kartını riser ile dik bir şekilde kullanmayı seviyorum. Bu ekran kartını riser ile dik şekilde kullanmak sakıncalı mı? İçinde kullanılan termal jel akabiliyormuş. Var mı gigabyte ekran kartını dik...
  6. 3

Bilgisayara yeni fan taktıktan sonra garip sesler gelmeye başladı

Hocam doğru ama anakartın sys fan portuna çoklayıcıyla 5 tane fan takmak sağlıklı mı kaldırır mı o kadar fanı. Çoklayıcı çünkü sata beslemeli. 1767105840 Şu an kullandığım kontrolcü sata beslemeli demek istemiştim
  7. 3

Hocam kontrolcüye şu an 6 tane fan bağlı bir tane daha kontrolcü alsam fanları bölüştürsem geçer mi ses
  8. 3

Kolay gelsin herkese. Bu gün bilgisayar için 3 tane fan aldım. Fanları bilgisayarcının kontrolcüsüne bağladım. Bilgisayarı açınca bilgisayardan garip bi ses gelmeye başladı. Böyle elektrik gerilimi tarzı bi ses. Yeni aldığım fanların kablolarını çıkarınca ses geçmiyor. Oyuna girince de bu ses...
  9. 3

Oyunlarda ani fps kaybı

occt testi yaptım herhangi bi sorun çıkmadı 1765916433 hocam virüs taraması yaptığımda windws defenderden bişey çıkmıyor. ama bu aralar çok fazla oyunlara türkçe yama indirip kurdum ordan bişey bulaşmış mıdır bilmiyorum. genelde güvenilir yerlerden indiriyorum
  10. 3

Oyunlarda ani fps kaybı

arkadaşlar rx 9070xt ekran kartım var. oyunlarda son zamanlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum. oyun fark etmeksizin en hafif oyunda bile. ekran kartı çektiği var birden düşüyor ve geri yükseliyor. psu kabloları tam takılı problem yok. kullandığım güç kaynağı da kaliteli bunun sebebi nedir...
  11. 3

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

Öyle görünüyor. Teşekkür ederim tekrar hocam
  12. 3

Hocam işlem yamadan önce aynı sahnede 76 da takılı kalmıştı. Şu an 59-60 😁 1763590002 Hocam ben de anlamadım. Mesela aynı işlemci bendeki soğutucudan daha kötü bi soğutucu ile izliyorum mesela pc hocası işlemci 48-50 derecelerde (7500f) ve adamın yaptığı ayarlamaları yapıyorum her şey aynı...
  13. 3

Hocam seni mi kıracağım çektim 30 a 3-4 derece daha düşüş oldu maşallah teşekkür ederim 🙏
  14. 3

Hocam kafam rahat olsun birwz daha güvenli olsun -20 yaptım. Sonuç süper. Aynı sahnede 15fps fazla aldım sıcaklık 12 derece düştü 😁 1763589025 Hocam sorunu iyi çözmüşsünüz. Sanırım bu 7500f lerde gerçekten değilik bi ısınma sıkıntısı var
  15. 3

Hocam zaten soğutucu değiştirme sebebim sıvı soğutucuya bi ısınamadım ya hava soğutma daha fazla güven veriyor. Marka da pek bilindik bi marka olmayınca değiştirmek istedim
  16. 3

9700x almayı düşünüyorum. Umarım 9070xt ile birlikte daha raht ve serin çalışır 😁
  17. 3

Hocam bu soğutucudan önce aigo marka 240mm sıvı soğutucu vardı. Şu anki ayarlarımla 70 derece üstünde çalışıyordu. Şu anki soğutucuyla test edemedim sildiğim için. Ama sanırım 1-2 derece daha serin çalıştırır. Bu ryzen 5 7500f işlemci çok garip bi işlemci ya anlamsız bir şekilde ısınıyor. 360mm...
  18. 3

Hocam güvenli aralıkta evet ama şöyle anlatayın derdimi. İşlemci yükseltmeyi planlıyorum. Ve sağlam bi işlemci soğutucu aldım. 105w tdp değrine sahip bi işlemciye geçeceğim. Ama 7500f bile bu sıcaklıklara ulaşıyorsa alacağım işlemci 80 den aşşağı düşmez gibi. Ya da şu an bu işlemci zorlandığı...
  19. 3

Performans açısından çok fazla kayıp olur mu? Çünkü ekran kartımı yükselttim işlemcim ekran kartıma göre birwz düşük kalıyor şu an. Ekran kartı rx9070xt. İşlemcinin biraz fazla zorlanıp ısınmasına etken olur mu bu ayrıca?
Geri