Arama sonuçları: *

1. onlyexe

Oyun oynarken PC kapanıyor

kankam yorumdakilerin aynısını bizzat arkadaşımın bilgisayarına denemiştik hicbiride olmamıstı sırf onun için psu degistirdi ondan bile degilmiş en sonunda bilgisayarcıya goturduk bios un eskiymiş ondan yapıyor dedi daha da yasamadı sorunu denemeni tavsiye ederim
  2. onlyexe

35-40k toplama pc önerisi

hayırlı akşamlar arkadaşıma bilgisayar dizicez 40k ya kasayı aldıktan sonra geri kalanları halledecegiz malum ünide evde sıkılıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  3. onlyexe

KARDEŞİME PC TOPLUYORUM YARDIM 🙏

hocam bakabiliyosanız iki kasa bulabilirsiniz birisi 40 birisi 50 olucak sekilde butcem değişirse alabilirim
  4. onlyexe

toplama daha iyi olur zaten 1756942860 parçaları kendim alıp yapmam daha pahalı ve zahmetli olmaz mı
  5. onlyexe

yine aynı 50k ya halledersek iyi olur oyle kusuratlara takılmam yani sıkıntı değil
  6. onlyexe

klavye mouse sonradan halledicez elimizde var kasa ve monitor lazım kasa akvaryum olursa daha iyi olur
  7. onlyexe

arkadaşlar iyi forumlar 50bin tl bütçe ile monitor ve pc lazım kardeşime hediye olarak alıcam kendi kardeşinize alırmışcasına bir tavsiye yaparsanız cok sevinirim
Geri