Arama sonuçları: *

1. Saturn

Spotify şarkı listeme şarkı önerisi istiyorum.

https://open.spotify.com/intl-tr/track/4jNS0CJQtMae6qEjkPJ6iG?si=4e481efdc0c241ec
  2. Saturn

En Sevdiğiniz Şarkı Nedir?

şimdilik bunlar zamanla değişir tabii
  3. Saturn

Şarkıcı Rıza Tamer Hayatını Kaybetti.

Benden sonra şarkısı baya güzeldi insanı alıp götürüyordu Allah rahmet eylesin
  4. Saturn

Avatar The Legend Of Aang Sızdırıldı !

Saka maka yazïk la adamlara koskoca film leaklenmis
  5. Saturn

Kızla nasıl konuşurum.

normalde insanlar yüzyüze zor intte kolay olur sende tam tersi.Kendin ol yeter ya çok cıvıklaşma olucaksa gerisi gelir zaten öyle ne konuşayım ne edeyimle devam etmez bu.
  6. Saturn

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Yani bence belki değil diyenler olucak ama 1 ayda kutlanmalıydı o doğum günü hem nasıl unuttunuz harbi hocam ben gün sayıyordum kutlamak için.Ayıp denmez ama dediğim unutmasaymışsın keşke artık iş işten geçmiş iki yılın ardından kutlanmaz önceki yılda kutlamadıysan.
  7. Saturn

o seninkini kutladı mı bu 2 yılda ya da sen onunkini ?
  8. Saturn

Resident Evil Requiem cracklendi (hypervisor değil)

CRIMSON DESERT
  9. Saturn

hocam bizde bu şekil bir kere ayrıldık sonrasında 5 ay sonra falan geri geldi güzel 7 8 ay birlikte geçirdik sonra tekrardan sogumaya basladı gecen seferki gibi tabii zamanla sonrasında konusmak istemiyorum falan dedi yazdım biraz gurursuzluk yaptım engelledi.Yine basta da engellemisti 5 ay...
  10. Saturn

Flörtün The End of the F***ing World izle demesi ne anlama gelir?

ya bunlar pompa falan yapıyorlar hırsızlık falan da yapıyorlardı galiba bir ara değişik bir dizi izle gec
  11. Saturn

Fitgirl Yeni Hypervisor Sistemi

valla crimson desert denemek istediğim için bir sorayım dedim de tehlikeymiş harbi bilemedim
  12. Saturn

Fitgirl Yeni Hypervisor Sistemi

Denuvolu oyunlara böyle bir şey gelmiş deneyen var mı? nasıldır?
  13. Saturn

Saç Dökülmesi Hakkında

sağolun hocam
  14. Saturn

Saç Dökülmesi Hakkında

yani öyle avuc avucta hıc gelmiyor dusta elime tarıyorum 2 3 tel her taradıgımda duşun sonuna dogru gelmemeye baslıyor.Gundelık hayatta elıme geldıgıde az
  15. Saturn

Çözüldü✓ Ktc h25t7 alınır mı ?

philipsi aldım ikisi arasında kalıp memnunum bişey çıkmadı monitörde
  16. Saturn

Saç Dökülmesi Hakkında

o kadar erken mi hocam ya bir 25i falan göreydi bari 1774547945 duşta da 30 40 50 o civarlarda vardır gelen
  17. Saturn

Saç Dökülmesi Hakkında

Babam 45 yaşında şu an 30larında falanda önleri seyrekti daha da seyrekleşti tabii stres yaş faktörü falan ama önler dışı saç yoğunluğu iyi.25 yaşında falan olduğu fotolarda saçı düzgün sayılır.Dayımınsa saçı normal 30larında o da.Birkaç aya bende 19a giricem gün içerisinde bazen 1 tel 1 tel...
  18. Saturn

Bu monitörü aldım iyi midir?

4k civarı bütçem vardı çok araştırmadım.Bir ara philips evnia forumda konu olmuştu kötü falan çıkmaz diye direkt aldım...
  19. Saturn

🔥İndirim KTC H25T7 200HZ Monitör 🔥3.899₺

idaretenlik değil direkt güzel işlev görür
  20. Saturn

Saçım tel tel oluyor

Fotoda elimden geldiğince çekmeye çalıştım belli oluyordur çok fazla tel tel oluyor.Eczacı kepek sorunum için kurutma makinesiyle kurut demişti kurutuyorum belki ondan mı oluyor yoksa başka bişeyle mi alakalıdır bu? Çok gozume carpiyor cunku sacım ince telli birde. Yardimci olursaniz sevinirim
Geri