Arama sonuçları: *

1. keremonl1ne

Yardım Ikinci el iphone 15 pro önerir misiniz konuda detay var

ikinci el bir iphone 15 pro buldum değişensiz temiz yurt dışı ama bu yıl aralık başında kapanacak ocakta tekrar açılacak pil sağlığı 90 değişen herhangi bir parçası yok fiyat 24k kutusu şarj aleti var almamı önerir misiniz
  2. keremonl1ne

Aldığım psu beni memnun eder mi

sistemim ryzen 5 7500 f rog strix rx 6650 xt psu dark force 600w diye dandik bir psu ve kullanmaya başladığımdan beri bir cızırtı geliyor psudan sanki elektrik kaçağı sesiymiş gibi ama elektrik kaçağı değil bir kere de voltaj dengesizliğinden pc boştayken kapandı hatalar kısmından baktığımda...
  3. keremonl1ne

Psu önerisi verir misiniz

rog strix rx 6650 xt ryzen 5 7500 f kullanıyorum psum dark force 600w dandik bir şey cızırtı sesleri var kendisine de pek güvenmiyorum bu yüzden psu önerinizi bekliyorum 600-650-700 w
  4. keremonl1ne

League Of Legends dusuk fps

bende de ryzen 5 7500 f var ekran kartım rx 6650 xt max ayarlara çektim fps sınırsız yaptım 600-700 civarında geziyordu sonra boşuna yormak istemediğim için 165 e sabitledim bende fps konusunda hiçbir sorun çıkarmadı
  5. keremonl1ne

Ryzen master hangisini indirmem gerek

ryzen 5 7500 f işlemcim için hangisini indirmem gerekiyor
  6. keremonl1ne

Bilgisayarı açtığım zaman ses geliyor 5-10 dk içinde gidiyor

oyunlarda falan gelmiyor dediğim gibi pcyi açtıktan sonra başlıyor 5-10 dk sonra komple gidiyor
  7. keremonl1ne

coil whine güç kaynağından kaynaklı diyorlar onu değiştirsem sorun çözülür mü araştırdığım kadarıyla güç kaynağım dandik biraz
  8. keremonl1ne

arkadaşlar pcyi toplayalı 1 ay oldu parçaları ikinci el temiz şekilde topladım yalnız bir sorunum var en başlarda pcyi çalıştırınca vızıltı geliyordu ama azdı ve 5-10 dk içinde komple gidiyordu o ses ama zamanla bu ses arttı yine 5-10 dk sonra geçiyor ama sanki araba çalışıyor gibi bu ses neyden...
  9. keremonl1ne

1000 1500 bandına kulaklık önerisi

1500 liraya kulaklık önerir misiniz bilgisayar için valorant tarzı oyunlar oynuyorum
  10. keremonl1ne

Google maps yorum kaldıran var mı önemli

Yazdım oraya da boş fiyatlar çekiyorlar
  11. keremonl1ne

Hayır doktor
  12. keremonl1ne

Google mapsdeki isletmem de kasten atılmış yorumlar var bu yorumları kaldırtmak istiyorum bu işi yapabilen varsa iletişime geçelim ücreti konuşuruz
  13. keremonl1ne

Yardım Akım korumalı priz önerisi verir misiniz

3 lü Akım korumalı priz önerir misiniz bütçe 300-400 lira Fiyat performans bir priz olursa iyi olur
  14. keremonl1ne

Yardım Lütfen PSU önerir misiniz

550w düşük kalmaz mi
  15. keremonl1ne

Yardım Lütfen PSU önerir misiniz

Sistemim Ryzen 5 7500f Rog strix RX 6650xt Tforce vulcan 16x2 6000 MHz ram Asus prime b650m-r Bu sistem için PSU arıyorum kaliteli fiyat performans Bütçem 2000 lira
  16. keremonl1ne

İnstagrama giriş yapamıyorum

Merhaba özelden yazdim
  17. keremonl1ne

İşlemci ve ekran kartıma göre 2k monitör mu alayım 1080p mi

1080p 27 inç monitör bakıyorum 23 lerde var hangisini seçmeliyim
  18. keremonl1ne

Valla pek anlamıyorum ama genelde oynadığım oyunlar bunlar monitör bakıyorum yok sistemin böyleyse 2k al böyleyse 1080p falan o yüzden sordum
  19. keremonl1ne

İşlemcim ryzen 5 7500f Ekran kartı rog strix RX 6650xt Monitörü 1080p mi almaliyim 2k mi almalıyım Valorant LoL tarzı oyunları oynuyorum Monitör hangisini alayım darboğaz yapar mı yaparsa hangisinde yapar tavsiye verirseniz çok mutlu olurum
  20. keremonl1ne

Asus tuf 27 inç 165 hz VG279Q1A önerir misiniz

Asus tuf 27 inç 165 hz VG279Q1A önerir misiniz İkinci el 4000 liraya bir yıl garantili buldum almamı onerir misniz
Geri