Arama sonuçları: *

1. R

40-50 k laptop önerisi

Hocam merhabalar 40 50 k arası bütçem var fl studio programında mix master yapmak ve biraz da oyun oynayabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum 32 ram olan ve işlemcisi güçlü bu para benim için çok önemli ilk düzgün bilgisayarım olacak çalışarak köşeme attığım bir para sizleri forumda...
  2. R

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

hocam merhabalar harika bir özet yapmışsınız fakat benim bütçem 40 50 k arası ve gerçekten çok fazla anlamıyorum nu işlerden fl studioda mix master yapmak için bir de biraz da oyun oynamak istiyorum öğrenciyim ve bu para benim için çok kıymetli para boşuna gitsin istemiyorum mümkünse 32 gb rami...
  3. R

40 50 k aralığında laptop bilgisayar önerisi

Dostlar gerçekten bu para benim için çok kıymetli çalışarak biriktirdim fl studio da mix master yapmak için be blki biraz da oyun oynarım önerilerinizi bekliyorum game garaj x5t var kafamda ama bilmiyorım pek güven vermiyor mümkünse 32 gb ram beklentim var teşekkürler değerli vaktinizi...
  4. R

FL Studio ve oyun için 40-50 bin TL'ye laptop önerisi

Arkadaşlar, bu para gerçekten benim için değerli ve en iyi şekilde kullanabilmek istiyorum. Düzgün bir bilgisayarım bu zamana kadar olmadı. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim. Alma nedenim FL Studio için mix master yapabilmek ve biraz da oyun oynamak istiyorum. Daha önce de konu...
  5. R

40 50 K ARASI BÜTÇEM VAR VE GERÇEKTEN İYİ BİR ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

Arkadaşla fl studio gibi programlar kullanacağım mix mastering için ve bu civarda bir bütçem var ben bunu seçtim ama HP vitus hakkkında kafamda soru işaretleri var alterantif seçenekleri olan biri bana yardımcı olur mu rica etsem...
Geri