Arama sonuçları: *

1. M

5-6K Fiyat Bandında Ekipman önerisi

bu saatten sonra ne ekipman alcaksam direkt trendyola bakıcam hiç farketmiyor mouse klavye veya başka bişey direkt tek yolum trendyol neye ihtiyacım olsa alcak olsam sürekli indirimde ne mağazaya git seç beğen mevzusu var ki mouseları denettirmiyor hiçbir mağaza zaten ee trendyoldada deneyemiyom...
  2. M

Windows 11 anlık donmalar

Dostum emin olmamakla beraber sadece geçen gördüğüm windows 11 in son güncellemelerinde bazı problem olduğuna dair bir haberden bahsedebilirim. Ama tam olarak neden kaynaklandığına dair aklıma bir fikir gelmedi.
  3. M

500 TL'ye puff alınır mı?

şu puff denen illeti içmeyin dostlar vallahi
  4. M

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tutmadı alttaki kafasındaki her şeyi bitirmiş ilişkiye son noktayı koymuş
  5. M

Ülkenizi seviyormusunuz gerekirse savaşır mısınız?

Vatansızlar umrumda bile değil atalarımız savaşırken bize güvendi ben de neslime güveniyorum kanımın son damlasına kadar savaşırım Allah'ın izniyle
  6. M

Sizce en zeki ırk hangisi?

Türk'e imkansız de otur izle demişler
  7. M

Donanım Arşivi Forum üyeleri çocukluk travmalarını paylaşıyor

Bir keresinde uyuyordum küçüktüm, gecenin bir yarısı uyandım ranzanın en üstündeydim. Boşluğa baktım kapı da aralıktı. Odam annemlerin odasına bakıyordu. Ev karanlık ama odanın dışına bakınca annemlerin dolabının aynasını görebiliyordum ayak taraflarını sadece. Yani işin özü aynaya hem annemin...
  8. M

Şirket kurmak istiyorum

sağlam bir sermaye gerek ondan önce şirket kültürünü ve işleyişini öğrenmelisin. işin dinamiklerini bilmelisin. talep oluşturmalı ve reklamını iyi yapmalısın ki insanlar ihtiyacı yoksa bile popüler kültüre uyup alsın. önce kendini işletme tarafında geliştir sonra pazarlama ve analiz tarafına kay...
  9. M

20.000TL küçük laptop öneri

Arkadaşlar ben de arıyordum tavsiyeleriniz çok iyi cidden sağolun
  10. M

Başlangıç İçin Fotoğraf Makinesi Önerisi

Ben de önerilere açığım varsa uygun kaliteli
Geri