Arama sonuçları: *

1. N1xinet

Yardım Soğutucu kabloları nereye takılmalı?

çoklayıcıya fanlardaki 4 pinli olanları gir 3 pinlileri de anakartta rgb ler için bende yakın zamanda kule tipi soğtucu aldım 3 pinliler çoğaltıcıya girmiyor. soğutucudaki 2 fandaki 4 pinli kabloyu çoklayıcıya bağlayıp 1 kablo ile anakartın 4 pinine giriyosun 2 fandaki 3 pinli kabloyuda...
  2. N1xinet

Öneri 27 inch ana monitör tavsiyesi

ben şahsen kullanmaya başladığımdan beri memnunum (renk konusunda falan bilgili birisi değilim) renkler falan raahtsız etmedi kendi isteğime göre ayar yaptım nvdiadan da kullandığım süreiçerinde memnunum bozulana kadar da kullanacak gibiyim. 1761293829 eğer denemek ve ya görmek istediğin bir...
  3. N1xinet

Yardım PC için Xbox kolu veya DualSense mi almalıyım?

https://www.incehesap.com/gamepower-force-rgb-kablosuz-beyaz-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/ bu iyi gibi Ben sipariş verdim normalde elimde 2 adet ps4 kolu var ama eski. Playstation kolları ile pc de oyun oynamak önceden çileliydi sürekli 3.parti uygulama gerekiyordu ama şimdi...
  4. N1xinet

Öneri 27 inch ana monitör tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN%20Teknoloji Aktif kullanıyorum 1 aydır
  5. N1xinet

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

bildiğim kadari ile sen kapamadığın sürece kapanmıyor. bir kaç ay götürür bence sorun olursa bir daha fırınlamayı denersin en olmadı :D
  6. N1xinet

konuyu kapatmayacaksan ekran kartının ne kadar süre sorunsuz çalışacağını da yazar mısın en son benim bildiğim kadarı ile bu yöntem ile düzeltilen ekran kartlarının ömrü uzun olmuyor.
  7. N1xinet

Hocam aslında olay lehimlerin ısınıp tekrar yapışması ile alakalı ilk atan eleman fırının ısısına bakıp denemek istemiştir.
  8. N1xinet

Çözüldü✓ Win 11 kurarken hata alıyorum

Rufustaki tüm ayarları varsayılan bıraktın değil mi. Eğer cihazın UEFI ise bu şekilde UEFI desteklemiyor ise GPT yi MBR yapıp Hedef Sistemi Bios ya da UEFI CSM yapmalısın.
  9. N1xinet

3.500 TL'ye kadar monitör önerisi.

https://www.hepsiburada.com/ktc-h25t7-24-5-180-hz-5-ms-hdmi-display-port-1920-1080-freesync-full-hd-fast-ips-flat-monitor-pm-HBC000078MT98 4109TL biraz üzerine koyarsan bakabilirsin ben kendim...
  10. N1xinet

Çözüldü✓ Win 11 kurarken hata alıyorum

Secure boot açıp bidaha deneyin yaptığınız boot belleği 64 bit mi eğer değilse 64bit bir boot belleği yapın belleğe isoyu rufus uygulaması ile yazdırıp bir de o şekilde deneyin.
  11. N1xinet

League Of Legends dusuk fps

Bende penceri ekranda oynuyorum alt tab için daha rahat oluyor
  12. N1xinet

Madlions MAD68 manyetik klavye ayar onerisi

hocam laptop klavyesinden geçiş yaptım pc toplayınca hemen hemen 1 ay falan oldu şuan ss de attıgım ayarlarla hiç bir sorun yaşamıyorum ama ilk kez bu şekidle ayarlı klavye kullandığım için belki açılması gereken bir ayar vardır ve ya insanların kullandığı ve ya önerdiği şeyler vardı diye bilgi...
  13. N1xinet

fps sabitlemeyi de denedim çözmüyor 200 e sabitliyorum 170 lere falan yine düşüyor. (oyun içindeki ayalarımı en yüksek denedim daha sonra yüksek olarak değiştirdim bir şey değişmiyor.)
  14. N1xinet

Klavyede knob çok önemlimi?

ayni duruma dustum bende klavye alirken daha sonrasinda knobsuz bir klavye aldim hic pismanlik hissi ve ya keske knoblu alsaydim hissi yasamadim. [H3 id='Madlions+MAD68+manyetik+kullaniyorum']Madlions MAD68 manyetik kullaniyorum[/H3]
  15. N1xinet

Wifi kendi kendine gidiyor

laptopun içini açabiliyorsan bi açıp ağ kartının kablolarını kontrol et istersen belki ondan kaynaklı olabilir.
  16. N1xinet

razer deathadder essential kullanıyorum 1000hz ne yazıkki ondan değildir diye düşünüyorum klavye de de o şekil bir olay varsa ondan olabilir ama. 1760096161 Oyun kafasına göre çalışıyor sanırım dün dikey eşitleme açınca düzeldi sanırım fps degerlerimi hatırlamıyorum bu gün işten çıkabilirsem...
  17. N1xinet

Özelden yazdım hocam akşam eve gectigimde bir kaç oyunda deneme yapıp yazabilirim DM den iletişime gecelim
  18. N1xinet

Açabildiğim tüm ayarları ultraya çektim aşırı bir ısınma görmedim ama en son gireli 2-3 hafta oldu yanlış hatırlamıyor isem 90 ı görmedim hiç 80+ derecelerdeydi diye hatırlıyorum. Şuan işteyim 18:30 19:00 civarı evde olurum istersen eve geçtiğimde güncel oyunu açıp ısı değerini atabilrim.
  19. N1xinet

Neyse luxa bi kostüm getirsinler o zaman :D Bende aslında konuyu açarken riottan olduğunu düşünüyordum ama dedim belki bir ihtimal saçma ***** bir ayardan kaynaklıdır biri biliyordur diye açayım demiştim. Herkes riottan demiş düşündüğüm gibi.
  20. N1xinet

Sorma harbiden ya bi duzgun durmuyor oyun illa bi teknik problem cikaracak. Biraz can sıkıcı o kadar pc topladim ettim rdr de ultraya cekip oynuom orda burda ultraya cekiyon lol giriyon ekran hz kadar fps alamiyon.
Geri