Arama sonuçları: *

1. Ertuğrul Uluhan

Malum sitede Sol Shift+Ctrl+Start+B önerdim diye 1 saat ban yemek

İyi güzel forum da insanı niye gereksiz sinir ediyorlar anlamıyorum. Neymiş "Instagram'dan öğrendiğiniz çöp bilgileri burada insanlara çözüm diye vermeyin lütfen." miş. Tamam da kardeşim kısayolun ne işe yaradığı belli, ne diye ban atıyorsun. Bİr linçlemediği kaldı zaten.
  2. Ertuğrul Uluhan

Yardım OCCT işlemci testinde bilgisayar siyah ekran veriyor

CPU kısmında testi başlatıyorum 2-3 dakika sürmeden siyah ekran veriyor ve kapatmazsam öyle kalıyor. OC işlemi yok, sadece otomatik CPB ve XMP açık. İşlemci: R3 1200 12 Nm Yardımcı olur musunuz?
  3. Ertuğrul Uluhan

MEMU Player Android System Webview güncellenmiyor

MEMU Player Android 7.1.2 sürümünü kullanıyorum, eski Android System Webview'i güncelleyemiyorum. Play'den yenisini indiriyorum ama geliştirici seçeneklerinde sadece eski olan gözüküyor yenisini seçemiyorum bunun yüzünden bazı uygulamalarda çökmeler yaşıyorum. Üstadlar yok mudur bunun bir...
  4. Ertuğrul Uluhan

Micron e/h-die çipli RAM 3800 MHz'ye çıkabilir mi?

Elimde CMK8GX4M1Z3600C18 kodlu 8 GB Corsair RAM bulunmakta. Bu ram CL 16 ile 3800 MHz çıkmak istiyorum. Eğer mümkünse yol yordam gösterebilir misiniz? Elde edeceğim performans artışı için değilde merak ettiğimden yapmak istiyorum ve tüm risk bana ait. B450M-S2H R3 1200 12 Nm Zen+
  5. Ertuğrul Uluhan

Ekran kartı anakart uefi uyumsuzluğu ?

Sadece UEFI boot devre dışı bırakılması bana yeterli gibi geldi.
  6. Ertuğrul Uluhan

DDR4 sisteme geçmeye değer mi?

A320 değil de B450 için değer.
  7. Ertuğrul Uluhan

Yardım MSİ GTX 750 Tİ çekirdek voltajı

Maxwell BIOS Tweaker ile BIOS'u modifiye ettim, ama 1.2 mv geçemiyorum bu sınırı aşmanın bir yolu var mı?
Geri