Arama sonuçları: *

1. TEKİSİMSAHİBİALTAN

CS2 anlık takılma drop sorunu

Yüksekte kardeşim
  2. TEKİSİMSAHİBİALTAN

CS2 anlık takılma drop sorunu

Beyler sistem yeni 5060ti 16 GB , 7500f var lakin CS2 de anlık droplar yiyor gibiyim FPS gayet iyi yüksek lakin lat yani gecikme değeri bazen 20lere kadar çıkıyor bazen 6.8lere düşüyor. Gelen ses dahi kesilir gibi hissediliyor . Ne yapmak lazım ne onerirsiniz. Oyunda akıcılık hissedemiyorum
  3. TEKİSİMSAHİBİALTAN

İndirimli sağlam oyuncu mouse ?

Yok kral o öylesine 500 999 arası bisiler olabilir
  4. TEKİSİMSAHİBİALTAN

İndirimli sağlam oyuncu mouse ?

Önerilere açığım beyler uygun fiyat f/p mouse + mouse pad .
  5. TEKİSİMSAHİBİALTAN

Crimson Infinity Sistem Özelleştirme Tavsiyeleri

SMOKİN sistemi aldım hocam 5060ti li
  6. TEKİSİMSAHİBİALTAN

RDR2 574.75 TL ALİNİR Mİ

Sağolun beyler steam bakayım iyisimi
  7. TEKİSİMSAHİBİALTAN

RDR2 574.75 TL ALİNİR Mİ

Epic gameste indirimde bu fiyatta alınır mı , başka indirimde oyun varsa tavsiye ettiğiniz neler arkadaşlar ?
  8. TEKİSİMSAHİBİALTAN

Faceit CS2 Hk yardım

Nasıl ortam tavsiye eder misinz
  9. TEKİSİMSAHİBİALTAN

Faceit CS2 Hk yardım

Beyler faceit girmek için kendi sitesinde girmeye çalışıyorum, Steam bağla deyince seçkin durumuna sahip değilsin hatası veriyor. Girmek için hem oyun içi seçkin hemde faceit sitesinden premium (plus 71.99tl veya premium 137.99tl seçeneklerinden birini mi almak gerekiyor ) yoksa sadece faceit...
  10. TEKİSİMSAHİBİALTAN

Ekran kartı kullanılmış mi acaba ?

Ekran kartı kutusunun içinde garanti belgesi yoktu ama
  11. TEKİSİMSAHİBİALTAN

Eyvallah hocam teşekkürler
  12. TEKİSİMSAHİBİALTAN

İncehesaptan , furmark testlerinde 75leri görüyor
  13. TEKİSİMSAHİBİALTAN

Beyler geçenlerde bı hazır sistem aldım da 5060ti ekran kartınin fanı kaplayan ufak jelatinleri vardı ama yüzeyi kaplayan jelatin yoktu ayrıca anakartta giriş soketinde koruyucu da yoktu ürün kullanılmış değil değil mi ? Garanti kağıdı falan da göremedim bu konuda durumunu nasıl öğrenebilirim...
  14. TEKİSİMSAHİBİALTAN

EKRAN TAKILMA VE NO SIGNAL SORUNU (9070XT)

Bende de benzer sorunlar vardı. Hatta PC açılana kadar restart atıyordum, birinde goruntu geliyordu. Açıldığında da zaman zaman sağ tuşa bastığımda masaüstünde AMD driver olmuyordu uygulamasına girmeye calistigimda da giremiyordum. Çözümüm şu oldu SATTIM
  15. TEKİSİMSAHİBİALTAN

EKRAN TAKILMA VE NO SIGNAL SORUNU (9070XT)

Anakartta herhangi bir arıza ışığı yanıyor mu ? Benim rx580 de de bu sıkıntidan çok çektim. Arıza ışığı yakıyordu aynı zamanda anakart bende
  16. TEKİSİMSAHİBİALTAN

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

Beyler selam kasayı 750 w aşağıda olan kasaya yükselttim ama ilerde ekran kartında yukseltme yaparsam sıkıntı yasarmiyim 9070xt veya 5070ti gibi olanlarda [H4 id='MSI+MAG+Forge+121A+B75+PCIE5+750W+Bronze+4x120mm']MSI MAG Forge 121A B75 PCIE5 750W Bronze 4x120mm[/H4]
  17. TEKİSİMSAHİBİALTAN

SMOKİN SİSTEM YARDİM

Beyler kasa olarak ileriye dönük olsun diye [H4 id='MSI+MAG+Forge+121A+B75+PCIE5+750W+Bronze+4x120mm']MSI MAG Forge 121A B75 PCIE5 750W Bronze 4x120mm [/H4] +800 lira civarı fiyatla bu kasayı seçtim ama iyi mi yaptım ilerde ekran kartı yükseltmelerinde iş görür mü hata mi yaptım?
  18. TEKİSİMSAHİBİALTAN

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Hacim hangi özelleştirmeler yapılmalı sence
Geri