Arama sonuçları: *

1. E

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

oyun oynarken dip ses yapıyor diye kulaklık bakıyordum trendyoldan bakayım dedim hem kargo hızlı geliyor işim görülür hem de baya uyguna geliyor sonra meşhur blackshark v2 f/p kulaklığı gördüm direkt yapıştırdım o kadar uyguna geldi ki ikinciyi alıp yedekte mi tutsam diye düşünmedim değil...
  2. E

Testo Taylan gözaltına alındı

adanalı abinin ahı çok çabuk tecelli etti.
  3. E

Size Başka Oyun Türlerinin de Güzel Olduğunu Gösteren Oyunlar

normalde hayatım boyunca fps oyunları oynadım diğer türler nedense bana hiç çekici gelmiyor galiba bu rekabetçi ruhumdan dolayı geliyor ama ps5 aldıktan sonra uncharted bir hırsızın sonu oynamıştım ve o kadar beğenmiştim ki bi ara oyun bitmesin diye yalvarıyordum resmen hikayeli oyunlara bakış...
  4. E

Office programları ücretsiz kurulur mu?

Ücretsiz kullanabileceğin yollar var fakat yinede bilgisayar sağlığı veya herhangi başka bir cihaz sağlığı için lisanssız ürün kullanmanı önermem.
  5. E

6 aylık spor gelısımım 10 üzerinden sizçe kaç

Yağ oranında belirli bi azalma gözle görülüyor fakat kas kütlesi elde etmekte problem yaşıyor gibisin antreman eksikliği veya proteini yeterli derecede almıyor olabilirsin. Çünkü 6 ay sporda çok bir süre olmasada belli başlı bazı görüntü değişimleri için ideal bir süre ama kas kazanımı konusunda...
  6. E

2025'te iPhone 13 alınır mı?

Yani biraz mantıksız olabilir.
  7. E

Ev gençleri çalışmamakta haklı mı sizce?

haklılar tabi iş tanımları ne öyle az maaşa çok iş zaten az kişi alıyorlar yetmiyor yurt dışından alıyorlar bu aralar filipinliler revaçta
  8. E

Enes Batur kanalını sildi

kafası hiç iyi değil ne kullanıyorsa bırakmalı abi kapatmak yerine neden pasif olan milyonluk gelirini bağışa ihtiyaç duyan vakıflara bağlamadın nasıl bir ruhsuzsun
  9. E

Ucuz monitör önerileri 3000-4000 tl KTC Fazeon Dahua

kanka hiç kasma kendini fiyatla taksitle hallolur bir şekilde iyi kampanyalar varmış denk gelirsin umarım
Geri