Arama sonuçları: *

1. R

T60 ım bozuldu yeni klavye önerisi

merhabalar ben t60 almıştım zamanında lakin v b e tuşları falan basmamaya başladı eğer varsa bir çözümü söylermisiniz ona göre klaye alma planım var...
  2. R

1500 tl civar kulaklık önerisi

Öncelikle hem arkadaşım hemde kendi için bu konuyu açtım havit fuxi h3 almayı düşünüyodu ben tercih etmedim bir türlü ısınamadım o kulaklığa varmı bildiğiniz başka kulalık
  3. R

🔥İndirim Uygun Fiyatlı Vento Kasalar 2000-2500 TL (Akvaryum ve Mesh Ön Panel)

İşlemcinden memnunusun kral konudan bağımsız ama
  4. R

Öneri Bütçenizi söyleyin, telefon önereyim.

17k civar paraya s21fe alınır mı snadragon modeli
  5. R

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

bende atk dragonfly a9 plus modelini aldım öncelikle u dediğin olay bendede oluyordu fakat mouse un dongle ı arkadayken belki birbiriyle çakışır takılma yapar diye öne aldım düzelmedi araştırdım wraith in kendi sitesindede yazıyor atk hub indirmen gerek ben indirdim yeni bir sürümde kullanıyorum...
  6. R

Ekran kartı sıcaklığı normal mi?

Hocam bende rx7700xt var occt testinde oc yapılmış haliyle 315watt çekiyo daha da 61 derecey geçtiğini görmedim bana biraz anormal geldi sıcaklık
  7. R

1.300-1.400tl max mouse

1.300 1.400 taş çatlasın 1.500 liraya uzun süre götürcek kaliteli bi mouse lazım yardımcı olurmusunuz ben 3 tane buldum ama emin de değilim bide kablosuz olursa çok makul geçer...
  8. R

RX 7700Xt Driver Sorunu

bu DDU denilen şey tam olarak ne kral bendede bu tarz bozulmalar oluyo discordda operada bazı sitelerde falan 25.9.1 sürüm driver nasıl bir şey bu ddu işe yararmı
  9. R

Üniversite için Max 23k laptop

Bir arkadaşımın ablasına üniversite için başlıktaki gibi malum bir fiyata laptop bulabilir misiniz işlemcisi iyi olsun başını ağrıtmasın yeterli arkadaşa sordum biraz daha çıkabilirmisiniz diye ama Max 23 civar dedi yardımcı olursanız sevinirim
  10. R

🔥İndirim Vatan Gece indirimi 7800x3d 9060xt 16gb 39300 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rx-9060-xt-oc-a620m-500gb-ssd-16gb-ram.html?utm_source=vtnShare gayet iyi sistem bence işlemcisi zaten kusursuz ekran kartı biraz düşük kalıyo 2000 daha koyup 16 gb lik versiyonu alınabilir sizce? düz 5070 ile yarışabilecek seviyede bir kart ben...
  11. R

🔥İndirim Vatan Gece indirimi 7800x3d 9060xt 16gb 39300 TL

5070 sistemi atabilirmisin sana zahmet
  12. R

Yardım Pc her actigimda kasa fanları fullde çalışıyor

biostan ayarlayabilirsin
  13. R

Razer Ornata V3 X alınır mı??

1.800 Max
  14. R

Razer Ornata V3 X alınır mı??

Kimisi kronik vs bişiler söylüyo kimisi önemli değil razer kalitesi diyor bende anlamadım yardımcı olur musunuz?
Geri