Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Uyumsuz parca varmi??

Kusura bakmayın aga alırken konsuuyodum sorutorum sadece uyum saglarmi diye kb
  2. R

Aga universite ogrencisi degilim ama stok iste aha da 30k burda
  3. R

Aga oled la 1757106960 1757106986 Aga suanda oled samsung 0.03 ms 240 hz 2k 27 ınch monıtor alıyom 1757107037 Son dakıka fıkır degıstırdım bısekılde buldum bunu kotumudur bu ıyı gıbı geldı kaptım aldım coktan birleştirebilirmiuim parcalsri kendi basima yardimci olurmusun
  4. R

Yok aga butcem var ya onemlı degıö keyfı alıyom yanı bırlestırebılırım kendım basıma da 1757103338 Yok aga ya 3 tane site kullanıyom zaten olan oömayan para var sıkıntı etmeyın sız onu
  5. R

Kanka tam olarak şuanda alıyorum nasıl bir dengesizlik anlamadim ama 1757103067 Param var alıyorum suanda yanı problrm olmaz dahıc tesekkurler
  6. R

Bu sistemleri alacagim tam ksuanda kendim toplayabilirim degilmi hic bilmiyorum toplamayi laptopta tak cikar tecrubem oldu ama yapabilirmiyim eksik bisey varmi??
  7. R

Kasa onerisi ve eksik parcalar hakkinda yardim

Kanka anakartta anlamadigim olay trendyolda 2 versiyonu vae birisi ethernet diyor biri wifi diyor modem cok uzakta okdugu icin ethernet yapamam ve baska zaman tasinacagim zaman direk dibimde olacak internet 3-4 aya sence ethernetmi alayim wifimi bide ethernet alirsam wifi nasil kullancam bide...
  8. R

Hepsi varda kanka guvenmiyolae istw
  9. R

Kanka yasim kucuk para benim ama kart annemlerin anlamazlae boyle seyleri guvenilir muvenili kafa utuluyolar 3 saat trendyoldan alabiliyom 1756898476 Diger arkadasa dedigim gibi kart benim olsa alirim ama akli almiyor onlarin
  10. R

Suanki durumda alacagim parcalar bunlar fakat nasil bi kasa alacagimi bulamadim camli gozuken olmasini istiyorum fakat trendyolda fezince filan hic kaliteli gelmiyorlar nzxt kasalar hosuma gidiyor fakat 6k bandindalar2-4k arasi belirli bir kasa ve lazimsa fan vs eksik parcalarimi deyip bana...
  11. R

Rtx 5060ti sistem parca onerisi (ilk defa masaüstü alıyorum)

Tesekkurler aga ama ekran kartinin 5060ti 16gb palit olacagını dedımde zatem de ben kasayı toplayabılırmıyıö dıye soruyorum kutuları verıp boyle sıstem toplayan barmıdır acaba kendım toplayıp bırlestırebılırsem gapıcam hıc yapmadım da yanı rıslede gırmek ıstemıyorum 1756562125 Kanka bılgısayarla...
  12. R

Kanka 60k oylesine dedim yani maxin maxi filan 60k normal butce 55 k civarinda maksimum cıkarabılecegımı dedım ve bu sıstemlerde islemcilere ekran kartina cok para gidiyor alan benım ıcın onemlı ondan 2tb ssd tercıh edıyorum yanı nu konuda herangı bır fıkrın varmı 1756558316 ve birde ndvia kart...
  13. R

Havit gaming set alınır mı?

Havitin hicbirseyi alınmaz
  14. R

Kablosuz Kulaklık Önerileri

Havıt gıbı markaşara bakmayın kullandım ses kalıtelerı bok gıbı hyperx ten sasmayin mukemmel
  15. R

Ssd önerisi oyun odaklı

Kanka bukadar yuksek alıcaksan ya samsung 990 evo 1 tb veya 2tb al yada kı gston 1 tb yad 2tb 6000 5000 olanını al samsungun okuma yazması 7500 7000 gıbı bıseydır daha hızlıdır ama ikiside iyi goturur
  16. R

Öneri 4500 bütçe oyuncu kulaklık önerisi

Bunu alabılırsın 2k ındırıme gırmıs ve baska hyper x modellerını alabılırsın ucuz kulaklıklar bok gıbı oluyor
  17. R

Bu laptop beni 5 sene idare edebilir mi?

Kanka bunun senı 30 sene bile idare edebilecegini soyleyebilirim adam akıllı bakarsan cunku benım laptopum var 2018 den beri kullanıyorum gtx 1050 8gb ramdi 16 gb yaptım ssd si 500 du 1 gb yaptim gidiyor halen yani hicbir problemi yok youtube kanallarının senı ıdare etmez demesina bakma o pc...
  18. R

Hayatimda hic sistem cekmedim toplamayıda bılmem ama sistem parcalarının kutularınıda istiyorum ondan dolayı kendım bırlestırmek ıstıyorum sizce kutu icin risk alınır mı? ve sistem bilesenleri birbirleriyle uyumlu mu? sormak ıstedım ılk defa alıyorum gereksiz bir parca alıyorsam lutfen yardım edin...
Geri