Arama sonuçları: *

1. X

GECE PAZARİ İNDİRİM ALİNİRMİ

insallah alabilirsin
  2. X

1765530546 teşekkürler tavsiyen icin 1765530576 eyvallah öyle olucak gibi
  3. X

arkadaslar bu bicak geldi bana %45 indirimle Alınır mı? ne diyosunuz aksam almayi dusunuyorum cevremde almalisin iyi indirim diyor
  4. X

Iphone 17 mi alınır 17 pro mu

bende seneye 17 almayi düşünüyorum çünkü efsane olan 11 yerini 17 ye bıraktı artık bence 120 hz gelmesi pro ile aynı inç olmasi 6.3 proyada zaten günlük kullanci iseniz profesyonel bi çekim yapmayacaksaniz gereksiz bir telefon 17 pro kesinlikle 17 alın geçin çok mutlu edicektir islemci...
  5. X

Game Garaj ECO PRO Alınır Mı?

aldinmi suan bende ona bakıyorum
  6. X

Çözüldü✓ Vento VG4200S Kasasında üst bölümde 360mm sıvı soğutma desteği varmı

hocam eyvallah ama ayni game garajdan baktığım zaman üst 240 ön 360 diyor neden?
  7. X

Böyle bi sistem topladim eksiklerini soylermisiniz yoksa iyi mi? böyle

tamamdir hocam anladim genel olarak nerden alacagim fiyatina bakayim yeter gibi bilinen yerlerden diye anladim
  8. X

tamamdir hocam bu fiyatlara göre yine bir sistem topliyacagim umarim bu sefer basarili olur 1757540103 eyvallah hocam sağol bilgiler icin 1757540154 son bi soru olarak incehesaptan hazir toplatilmis sistem almayi dusundum bi arada yani güvenilir bi yermidir sizce
  9. X

evet hocam anakart beyaz kasada beyaz hosuma beyaz gitti tabi sararma diye bi sey görmüştüm internette bilemiyorum ama ekran kartı beyaz değil ama 1757539923 tekrardan teşekkür ederim
  10. X

cok bilmedigim icin sormak istemistim sagol kardesim 1757539793 diger parcalari düşürüp 5080 mi alayim diyosun
  11. X

evet ekran karti pahali baska yerlerdenmi toplim böyle tek tek diyosunuz cok
  12. X

teşekkür ederim cevabiniz için fiyat olarak degilde tabii ki ayri ayri ucuz bulabilirim diye düşünüyorum sadece ürünler iyi mi? diye bi düşüncem olmustu sağolun tekrardan
  13. X

bence güzel oldu degerlendirirseniz sevinirim
  14. X

Toplama kasa tavsiye yada yeterli

arkadaşlar böyle bir kasa topladim ama değişiklik lazimmi yoksa böyle iyi mi? bilemedim çok anlamiyorum arastirdim biraz yorumlarsaniz sevinirim
Geri