Arama sonuçları: *

1. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

böyle alınır mı?
  2. B

böyle güzel mi sizce? güzel bir indirim olur ise alacağım
  3. B

hocam peki segotep sivi soğutma 5 yil sonra sorun yaratir mi? uzun amacli kullanmalik pc arıyorum. sizce almali miyim?
  4. B

Pc hocası gaming trio 5070 sistem alınır mı

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9600x-msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-b650-16gb-1tb-ssd/ Alınır mı? Rami 32 yapınca 60a denk geliyor. Fakat tek tek topladım 65 oldu. 5 bin lira ve civarı indirim var gibi. Alınır mı sizce. Nvidia ekran kartı işlemci amd istiyorum
  5. B

50k ile hazır sistem önerisi.

Geçen ay galiba bu fiyata i5 14600KF li sistem satılmıştı fiyatlar birbirine yakındı. Bunu almak yerine gaming gecesi falan daha mı mantıklı sizce yoksa başka sistemler var mı piyasada?
  6. B

İntele pek sıcak bakmıyorum hocam ya ama siz atın isterseniz. 14. nesil ile çökme sorunları yaşayan insanlar olmuştu.
  7. B

Bütçem 50 bin TL. Önerebileceğiniz kaliteli markalar ile hazır sistemler var mı? Ram 32gb, İşlemci AMD, Ekran Kartı olarakta nVidia düşünüyorum. Kaliteli parçaların olması çok önemli. Tek tek toplayınca aşırı pahalıya geliyor o yüzden hazır daha mantıklı gibi duruyor. Tabi indirim olması şartıyla
Geri