Arama sonuçları: *

• Users: est76
  • Order by date
  1. E

Bir An Önce Bilgisayar Alın

evi satip 178 tane 9070xt aldim insallah pisman olmayız
  2. E

İkinci Monitör Önerisi

sifir en ucuz monitor suan 3 bin tl ikinci el istiyosan git sahibindende kendi sehrindeki monitorlere bak illaki guzel biseyler ayiklarsin 1786230009 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-lg24m47vq-p-led-monitor-1329886266/detay
  3. E

İkinci Monitör Önerisi

ben olsam 750 daha verir bunu alirdim 750 lira farka kesinlikle deger...
  4. E

İkinci Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x24f100-23-8-100hz-1ms-hdmi-vga-hdr-ready-freesync-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor-p-HBCV00008NIM0O?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&...
  5. E

2 K İcin Ekran Kartı Onerisi

biliyorum abi tesekkurler 1786222506 2k 60 fps high ayarlarda aaa oyunlari oynayabilecegim en ucuz ekran karti ne kadarsa o kadar 4060in ustune 5-6k ekleyebilirim en fazla cok bi butcem yok
  6. E

14kya 6800xt buldum alsam psuyu sıkıntıya sokarmi 300w diyor 5600 cok guc cekmiyor zaten ama emin olamadım yinede
  7. E

2k monitore gecmek istiyorum ama suanki ekran kartım 4060 yeterli olmayacak gibi duruyor bunu satıp minimum masrafla ikinci el ne alabilirim b580 cezbediyor ama rekabetci oyunlarda cok iyi degil diyorlar bende cs2 valo falan oynayan birisiyim tavsiyelerinizi bekliyorum islemcim r5600 psu 650...
  8. E

MSI Ventus 3x 3090 Kaç Paraya Satılmalı ?

o ilanları gormenizin sebebi pahalı oldukları icin satilmadiklarindan dolayi 3090 piyasası olan hızlı bı kart değil 35 bine sifir 9070xt 5070 var sen olsan 3 senelik 3090a 35 verirmisin
  9. E

Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

pabci icin en iyisi ucuza bitane irak mahsulu vergisiz xioami alicaksin elin yana yana oynayacaksin
  10. E

8000 Hertz Mouse FPS Dusururmu?

ben yaptim valorant 400-500 fpsden 12 fpse dustu
  11. E

ne alaka noldu birden adamsin diyon
  12. E

kingvon abin yeni album droplamismi bi baksana cakkal
  13. E

Bu Fiyat Gerçekmi Dolandırıclıkmı?

yd degilse dolandirici muhtemelen
  14. E

senin kafa cok normal sanki profile bak
  15. E

ful hintli veya arap dolu maca bi giriyosun ucaktayken garip garip sesler cikarmaya basliyolar
  16. E

Çözüldü✓ Valorant FPS Drop, Donma, Lag

windows arama cubuguna gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle yaz uygulamaya gir gelismis sekmesini ac ayarlara bas cikan ekranda tekrar gelismis sekmesini sec sonra alttaki sanal bellek kismina gir ozel boyut sec baslangic boyutu 16384 en buyuk boyut 24576 yap
  17. E

Çözüldü✓ Valorant FPS Drop, Donma, Lag

daha bir kac gun once benimde cildirtmisti bu ram sanallasirtma açmak lazım
  18. E

Ram Krizi Ne Zaman Biter?

suanlik bitmez gibi duruyor indirimle taksitle maksitle alabiliyosan al
  19. E

Gaming Koltuk İçin Yardım

ofis/buro sandalyelerine bak onlar daha uzun omurlu ve rahat oluyo gaming koltuklar kadar sik durmuyolar ama koltuk alirken goruntuden cok konfor onemli bence
  20. E

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

hocam o masadaki knob ne ise yariyor surekli goruyorum ses karti falanmi
Geri