Arama sonuçları: *

1. Kemal Berat X

Açık Liseye Geçebilir miyim?

Teşekkürler, yüksek ihtimalle kalıyorum zaten açığa geçebildigimi öğrenmek iyi oldu. Bazı yerlerde orgun eğitim hakkını kaybetmem vb şeyler yazıyordu, sağ olun. Calisacagim o yüzden pek psikolojik bir durum yaşamam diye düşünüyorum, hem okul beni psikolojik olarak daha fazla yoruyor…
  2. Kemal Berat X

Açık Liseye Geçebilir miyim?

Merhaba, 11. Sınıf öğrencisiyim ve sınıfta kalıyorum, açığa geçebiliyor muyum veya geçmek için ne yapmam gerekiyor?
  3. Kemal Berat X

Bluetooth kulaklık önerisi

Kulak içi veya dışı fark etmez, maksimum 6300 tl bütçem var. Apple telefon kullanıyorum ve müzik dinlemek için kullanıcam. Yüksek ses vermesi hoş olur, dışarıya da az ses versin istiyorum. Airpods almayı düşünmüyorum o yüzden lütfen önermeyin.
  4. Kemal Berat X

Twitch Yayın problemi için yardım

Yayın açtığında arkadaşım sebepsiz yere 'Yayın tekrarı gösteriliyor' diyor, canlıya nasıl çevireceğiz?
  5. Kemal Berat X

Anneme hediye ne alabilirim?

Sağolun dostlar tavsiyeler için.
  6. Kemal Berat X

Anneme hediye ne alabilirim?

Annemin doğum günü yaklaştığından anneme hatirlamasını istediğim bir hediye almak istiyorum, yaklaşık 1000 TL bütçem var, annem de genç sayılmaz En çok hoşuna gidebilecek ne alabilirim?
  7. Kemal Berat X

20.000 TL'ye Kasa, İşlemci, Sıvı Soğutma ve Ram.

KF Daha iyi değil mi? K'da sadece ekstra dahili ekran kartı var diye biliyorum, işlemci performansı açısından sonuçlar aynı.
  8. Kemal Berat X

Sordum şimdi, maximum 11. Nesil destekliyor.
  9. Kemal Berat X

İntel işlemcilere uygun, yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Maxxixmum 4000mhz ram desteği var anakartın. 1658677511 Ha ayrıca bir de maximum 240mm bir sıvı soğutma.
  10. Kemal Berat X

Evet. Fazla olduğu için en iyi parçalardan istiyordum, arkadaşım sormuştu bana, öneri için buraya yazdım. Yakın zamanda alacak
  11. Kemal Berat X

Başlık açıklıyor kendini zaten. Max 20k. İşlemci için yaklaşık 12K falan ayırabilirsiniz.
  12. Kemal Berat X

Öneri Max 4000 TL'ye Monitör

27" En az 144-165hz, IPS. Güzel renklerin olması mutlu eder, curved veya flat fark etmez, marka takıntısı yok.
  13. Kemal Berat X

Öneri MAX 10K'Ya Apu Sistem

Şöyle bir sistem buldum, https://www.incehesap.com/zone-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45172/?hsu=140326,138001,137860,37493,6647,6648,170494 Bunda MSI B540M'e aldım, AMD Ryzen 5 Pro 4650G'ye çektim Kingston Fury Beast 16GB (2x8GB)'e değiştim. 6400 TL tutuyor, sence iyi mi?
  14. Kemal Berat X

Server için lazım, canım arkadaşım. APU LAZIM APU. 1652740409 Ekran kartı isteyecek oyunlar oynamayacağım, ona vereceğim parayı daha kaliteli bir işlemciye harcarım.
  15. Kemal Berat X

Arkadaşlar, apu lazım.
  16. Kemal Berat X

Ramlerin güzel olması ve işlemcinin kaliteli olması bayağı iyi olur, GMOD'da server açabilen bir sistem gibi bir şey lazım. 32 veya 16 GB Ram arası yeterli, ramler 3600mhz olursa güzel olur. FiveM Gmod Gibi oyunlar oynanacak, önerilere açığım.
  17. Kemal Berat X

Öneri Fiyat Sınırsız - 2022'nin En İyi Seti

Gaming olursa güzel olur, kulaklık stüdyo için.
  18. Kemal Berat X

Sağolasın brom, klavye önerin varsa güzel olur.
  19. Kemal Berat X

Klavye, Mouse, Kulaklık olacak şekilde önerirseniz sevinirim, arkadaşım alacak ona öneri lazım, dediğim gibi fiyat problemi yok, bütçeye uyun öneri lazım değil, aynı marka olsa tatlı olur ama zorunlu değil, şimdiden sağolun.
Geri