Arama sonuçları: *

• Users: GrkmG
  • Order by date
  1. G

Öneri DDR5 32GB Ram tavsiye

Ram almayı düşünüyorum. Mhz hızı ve cl değeri önemli kriterler diye biliyorum. 32 gb yeterli olur sanırım. Önerilere açığım. 2 model buldum. Mesela biri cl28 ama 6000Mhz, diğeri cl30 ama 6400Mhz, hangisi daha iyidir bilmiyorum...
  2. G

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben de almayı düşünüyorum onu. Alınır mı acaba? En yakın fiyat 12.921
  3. G

Çözüldü✓ 9070xt nitro+ için kasa önerisi siyah

Çok teşekkürler dostum çok yardımcı oldun. Sistemlerimizi gönderelim hazır olduklarında :D
  4. G

Herkese çok teşekkürler. Lian Li O11 Dynamic Mini V2 almaya karar verdim. Egzoz fanı ve cpu soğutucu olarak ne tercih ettin? Ayrıca minimalist psu ve gpu uzatma kabloları çok yakışıyor izlediğim videolarda ama çoğu yurtdışında bulunan ürünler. Buradakiler çok rgb'li ve büyük oluyor. Ekran...
  5. G

Bu da güzelmiş, Corsair 3500x'e çok benziyor. Ama Lian li daha iyi duruyor tabi.
  6. G

Güzelmiş evet ama benim için biraz küçük gibi. Malzeme kalitesi nasıl biliyor musun?
  7. G

B850 Tomahawk ve 9070xt nitro+ bileşenlerim var. Kasa arıyorum ama seçim kriteri diğer parçalara göre daha öznel olduğu için çok kararsız kaldım. Videolardan görebildiğim kadarıyla seçmeye çalışıyorum ama kaliteleri hakkında bir fikrim yok. Akvaryum ya da normal fark etmez, siyah olması yeterli...
  8. G

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI 42500 ya da SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 33404

Vatanda ekran kartları indirimde. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. İkisi de iyi model ve diğer sitelere göre yaklaşık 4-5k daha ucuz. Daha da iner mi daha sonra yoksa alınır mı...
  9. G

Çözüldü✓ Vatan AMD R7 7800X3D - RTX 5080 - B650M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM Sistem

Şimdi fark ettim evet sıkıntılıymış baya. Ram olayını bilmiyordum ama anakart bariz düşük kalmış.
  10. G

Çözüldü✓ Vatan AMD R7 7800X3D - RTX 5080 - B650M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM Sistem

Merhaba, 100k civarı bütçem var. Böyle bir sistem buldum. Sizce fiyat performans olarak iyi mi? 5080li sistem olması, kaliteli parçaların olması ve vatanda olması benim için + değer. Kasa ve soğutucu hariç tüm parçalar iyi gibi. Anakart da mATX olması üzücü tabi. Daha iyisi toplanabilir mi...
  11. G

En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Eline sağlık çok iyi olmuş site. Ekran Kartı modelini de yazsa süper olur.
Geri