Arama sonuçları: *

1. S

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Neden 2. kulaküstünü istiyorsun? IEM alıp hifi ses kalitesini yaşamak varken tekrar gaming headset tercih etmeni önermem
  2. S

Iem Kulaklık Önerisi ?

DM'den yollarım bir ses kaydı bakarsın
  3. S

Iem Kulaklık Önerisi ?

İlk iemin olacağı için tatmin eder. Giriş seviyesinde rekabetçi modellerden biri
  4. S

Iem Kulaklık Önerisi ?

Kullandığım modeller hakkında konuşuyorum bu arada söylediklerime güvenebilirsin
  5. S

Iem Kulaklık Önerisi ?

Waner 2'nin oyun performansı daha kötü Klean sv'ye göre. Waner red lion tuningine yakın yani warm ve oyunlarda daha iyi bir şey istiyorsan kiwi ears belle öneririm.
  6. S

Iem Kulaklık Ses Kartı Önerisi

moondrop dawn pro 2 işini görür
  7. S

Iem Kulaklık Önerisi ?

Klean sv al sonra teşekkür edersin :D. Ancak ekseriyetle kablolar kısa, sırf uzun kablosu var diye model seçilmez. Type c varyantını alırsan usb uzatma kullanabilirsin kayıp yaşamazsın
  8. S

Hyperx Cloud Stinger 2 Siyah Kablolu Kulaklık 2.499 TL

geçen yıl 1kydı, alınmaz
  9. S

Steelseries Arctis Nova 3x Wireless Modeli İndirim

Dönüştürücüye bu kadar takılma 50 liralık şey :D
  10. S

Öneri İem Kulaklık Önerisi

Bu paraya alabileceğin en iyi iemlerden biri. Kulaküstü vs geçiyorum zaten. Yani pişman olmazsın
  11. S

Yok öyle bir şey ya bassları normal :D. İkisinden birini al üzülmezsin. Çanta vs istiyorsan klean sv alabilirsin, ikisinin de oyun performansı aynı. Ben cadenza 2 ile müzik dinlemeyi daha çok sevdim
  12. S

Nerden okudun, cad1 olmasın :D
  13. S

Kefine Klean SV veya Cadenza 2
  14. S

Yardım Ucuz Kablolu Kulaklık Önerir Misiniz?

Şu an piyasa nasıl bilmiyorum ama jbl c100si alabilirsin
  15. S

Yardım 4000 TL Bütçeyle En İyi Kulaklık Önerileri

Klean sv veya ew300
  16. S

Steelseries Arctis Nova 3x ve 3p Wireless Modelini 3.596 TL'ye Düşmüş.

Uykuya geçme sorunu da yaşamadım bu arada üçünde de. Ses kasması berbat değil. 3500 liralık kulaklığa göre berbat. Benim için sadece ses ve konfor önemli. Eş zamanlı bağlantı birinci önceliği olan alabilir tabii
  17. S

Kısaca bütçeniz 3500 civarlarındaysa kablosuz almayın. Kablolu kullanmanıza engel teşkil eden bir sorununuz yoksa kablolu alın, göreceli rahatlık için çok daha kötü ses kalitesi almak mantıklı mı? Hatta iem alın. 2.7klık liralık kefine klean sv nova 3p'yi bir eli arkasında döver :D. Cloud 3'ten...
  18. S

Usb portunda veya sana gelen dongleda sorun vardır. 3 farklı cs3 kullandım hiçbirinde ne cızırtı ne kopma hiçbir şey yaşamadım.
Geri