Arama sonuçları: *

1. yamactendu

1080p monitör tavsiyesi

Hocam monitör alırken internetten sipariş etmeye korkan çok kişi var ya ölü piksel çıkarsa diye eskidendi o işler ben kendim IPS panel monitörümü Trendyol indirimlerinden aldım geçtim problem yaşanırsa trendyol ile de satıcı ile de kolayca çözebiliyormuşsun diye hiç strese girmedim nerden...
  2. yamactendu

Borcuna sadık olmayan insanlar neden rahatlar?

ar damarı artık bolu tüneli gibi olmuştur yüzüne tükürsen yarabbi şükür der laftan sözden anlamaz bu yüzden rahatlar
  3. yamactendu

İstanbul'da çalışılırmı

Metropol şehri olduğundan çalışmak zor olmaz çünkü çalışan sayısı fazla olduğundan hayatı kolaylaştırıcı etkenler çok daha fazla oluyor diğer şehirlere kıyasla. 1 saat değil 15 dk otobüs 10 dk metro beklersin. çalışma seçeneklerin çok olur. Yoruldun mu? At kendini boğaza. Ölmek mi istiyorsun? At...
  4. yamactendu

Cumhuriyet Kurulmasaydı Ne Olurdu?

sömürge olurduk belki türk diye bir şey bile kalmazdı ensemi okşar kanımızı alırlardı
  5. yamactendu

En sevdiğiniz aburcubur?😋

sarı kula baharatlı çubuk kraker vanilyalı dondurma bir de elmalı maden suyu
  6. yamactendu

Noodle çokmu zararlı

Zararlı tabi millet zımpara yapıyor bir sürü video gördüm
  7. yamactendu

70.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Şimdi şöyle başkan ben de başta öyle aradım araştırdım ama yanıtlayanlarla aynı şeyler çıktı sdkfkjdfkjd bu kadar kişi öneriyorsa doğrudur
  8. yamactendu

HTML, CSS ve JS dillerini nereden öğrenebilirim?

Freecodecamp Youtube kanalı.
Geri