Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Asus Tuf monitöre Displayport kablo önerisi

Arkadaşlar VG27AQM5A Asus tuf monitör kullanıyorum kutudan çıkan kablo kısa geldiği için başka bi kablo almayı düşünüyorum sizce görüntü kalitesinde bi sorun yasanırmı hangi kabloyu almalıyım en az 2 metre olması lazım
  2. H

Yardım Rapid trigger,hot swap ve %75 klavye önerisi

Ne alacağıma karar veremedim kafamda wraith w75 v2 var ama kullananların bi takım şikayetleri olmuş yazılımıda beğenilmemiş rapid trigger bulunan hot swapli 8k herz destekleyen %75 klavye önerir misiniz? Bütçe:max 6k
  3. H

Yardım Asus tuf monitör alınır mı?

Zaten monitör standı var oynar ona takacam diğeri 0.3 ms iken diğeri daha mantıklı deilmi
  4. H

Yardım Asus tuf monitör alınır mı?

Bu monitörü almayı düşünüyorum düşünceleriniz nedir acaba kullanan varmı yada bu paraya şunu alabilirsin diyeceğiniz daha iyi bi monitör tavsiyeniz varmıdır https://www.gaming.gen.tr/urun/684732/asus-tuf-gaming-vg27aqm5a-27-inc-300hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  5. H

Yardım Ram 32 GB mı Yoksa 64 GB mı Alınmalı?

Yani bakarım yine çok bi fiyat farkı olmadığı takdirde olabilir
  6. H

https://www.sinerji.gen.tr/asus-prime-b850m-k-8400mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55397 Destekliyor diye biliorum ama?
  7. H

https://www.sinerji.gen.tr/samsung-1tb-9100-pro-okuma-14700mb-yazma-13300mb-pcie-50-nvme-m2-ssd-mz-vap1t0bw-p-54908 Bunda varmı bu dediğinizden
  8. H

Dram tam olarak ne oluyor acaba
  9. H

Peki bu okuma yazma oranlarında hızlı bi şey için en az kaç okuma/yazma olmalı 1763294641 Teşekkürler
  10. H

Çok fazla sayıda oyun oynamıyorum 4 5 oyun fln programlama vs de yapacağım o açıdan düşündüm 1763294505 Teşekkûrler
  11. H

Yeni bi sistem topluyorum Ryzen 7 9700x rtx5070 vs bi sistem olacak ama ram konusunda biraz kararsız kaldım beni hiç yoktan bi 7-8 sene idare etmesini istiyorum sonrasında yükseltmeyle vs uğraşmak istemiyorum sizce 32 gb rammi almalıyım 64 gb mı Birde 1tb yeterli olurmu sizce yoksa 2tbmı ssd...
  12. H

Yardım Gaming mönitör tavsiyesi acil yardım

Monitör alacağım yalnız biraz araştırdım ve endişelerim arttı ölüpiksel vb. ne alacagım konusunda baya bi kararsızım Daha çok valo,cs vb oyunlar oynuyorum ıps panel düşünüyorum o sebepten 240-360hz arası 0.3mslerde monitör tavsiyesi verebilirmisiniz mümkünse artısı eksisi varsada belirtirseniz...
  13. H

Yardım Yeni monitör tavsiyesi

Monitör alacağım yalnız biraz araştırdım ve endişelerim arttı ölüpiksel vb. ne alacagım konusunda baya bi kararsızım Daha çok valo,cs vb oyunlar oynuyorum ıps panel düşünüyorum o sebepten 240-360hz arası 0.3mslerde monitör tavsiyesi verebilirmisiniz mümkünse artısı eksisi varsada belirtirseniz...
  14. H

Ryzen 7 9700x ve 5070ti sistem tavsiyesi

Knk sadece oyun için kullanmayacağım için x3d lere bakmadım onlar oyun için olduğundan 1762250589 Bi örnek atma şansın varmı
  15. H

Ryzen 7 9700x ve 5070ti sistem tavsiyesi

Bütçe:90000 civarı üç aşağı beş yukarı olur Arkadaşlar ilk defa pc topluyorum açıkçası pekde bi bilgim yok kafamda şöyle bi sistem var Ryzen 7 9700x Rtx 5070ti 6400mhz 32gb ram 1tb 6000-7000 okuma yazma Birde sıvı soğutma diye düşündüm ama o konuda kararsızım sizler ne dersiniz ekran kartı...
  16. H

Amd mi intelmi almalıyım

İnternet siteleri ve forumlarda gördüm render sorunları yaşatmış bi kaç kullanıcıya uzun ömürlû götürmez diyorlar
  17. H

Amd mi intelmi almalıyım

Yazılım ve programlamayla ilgilenen birisiyim ama aynı zamanda bolca oyunda oynuyorum yeni bi sistem alacağım AMD Ryzen 7 7800x3d ile İntel i714700k arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim amd yi çok kötüleyen var kafam çok karışık alıp bi daha arkama bakmak istemiyorum uzun...
  18. H

Akıl verin bana lüften

Sürekli işte masaüstünden alacağın performansı laptopdan alamazsın diyolar ondan kafam karışık 1761855192 Ya şöyle vscode vs kullanacağım kod yazacağım o sebepten 40k meblağ belirledim kafada laptopa
  19. H

Akıl verin bana lüften

Çok taşımayacağım ama işin sonunda dışarda kullanmalık bi laptop lazım
  20. H

Akıl verin bana lüften

Beyler şimdi şöyle toplam 100k civarı bi meblağ var elimde bilgisayar alacam ama 2 şey arasında gidip geliyorum 1- 80k laptop alıp yanına monıtör ekipman vs 20k ile işi halletmek 2-40kya laptop alıp 60kyada masaüstü sistem toplayıp laptopu bağlamak Sizlerin tavsiyesi ne olur okuduğum için...
Geri