Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Seat leon fr bbs f ri jant renk önerisi

benım ön arka 225/40/18 jantı 18 mi alayım ne diyorsun? güncel 18 ama ona rağmen konfor yok 19 cok daha konforsuz olur gıbı
  2. S

Egzoz cezası yedim ne yapmalıyım??

Böyle bir kağıt var elimde, sadece emisyon mu lazım yoksa muayeneye mi girmem lazım?
  3. S

Tekrarında değil şu an ilk girerken de sadece egzoza mı bakacaklar?? Çünkü normalde muayene sürem vardı ceza yedigim icin egzoz tespiti lazım. Ve siteden randevu alırken normal muayene olarak mı seçmeliyim??
  4. S

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 ay önce egzozdan ceza yedim ve aracım trafikten men oldu. Aracımda varex egzoz sistemi vardı. Egzozumu orijinaliyle değiştirmek için egzozcuya gittim ama önceki yapanlar özensiz yaptıgı için çok ugrastırdı ve sonrasında öğrendim ki katalizörü takmamısız (egzozcu...
  5. S

North f80 monitor assagıya dusuyor

Samsung odyssey G6 27" 1772635399 4kg baktım da hocam aslında bir sıkıntı olmamsı lazım
  6. S

North f80 monitor assagıya dusuyor

Selamlar yeni monitör tutacagı aldım ama en baş kısmında, eğim verdigimiz yerden monitörüm yavas yavas aşağıya düşüyor. Alyanla o kısmı sıkmayı denedım ama kıpırdamıyor bile dönmüyor cok sıkılı yani. Ne yapabilirim??
  7. S

Yardım Seat leon fr bbs f ri jant renk önerisi

Hocam selamlar bende de aynı renkten fr var. Jantlarının boyutunu, ofsetini, jant genisligini vb her şeyini söyleyebilir misin? yeni jant almak istiyorum da hangi değerlerde almam gerektigini bilmiyorum
  8. S

180HZ OLED Mİ 255HZ IPS Mİ

yenilenmiş ürün diyor attıgın linke, ne diyorsun sorun çıkarır mı, sipariş ettim ama iptal etme hakkım var
  9. S

240hz arkadasın attıgı oledi aldım. Deneyeceğim hic olmazsa. Teşekkürler bu arada link için. hz yetersiz kalırsa ekranı satar başka alırım olmadı
  10. S

sen 1080p ve ips’ten devam mı etmeyı düşünüyorsun
  11. S

Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. 420hz daha mı mantıklı gibi acaba diye düşünüyorum
  12. S

2k ips 360hz kaç tl olur ki?
  13. S

Ya sorun şu ki aldıgım pc 5070 ve 7 7800x3d'ye sahip. Yani öyle pc alıp 180hz almak mantıklı mı onu sorguluyorum. 1772330186 O zaman o paraya 360hz baksam IPS panel daha mı mantıklı olur?
  14. S

Arkadaşlar selamlar yeni pc topladım ve bir monitör almak istiyorum. Sorum şu 180hz Oled mi 255hz IPS mi tercih etmeliyim? Genel olarak çok oyun oynayan biri değilim oynarsam da rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum cs2, valo gibi. Panel fark etmeksizin 2k almak istiyorum ve hz değerinin iyi...
  15. S

🔥İndirim Vatan indirimleri Msi mpg 850w gs 6816₺

arkadaşlar kasadan psudan almaya calıstım fakat sepete atınca fiyatta bir değişiklik yok?
  16. S

70k'ya Kadar Sistem Tavsiyesi!

Arkadaşlar selamlar toplama sistem almak istiyorum baktığım özellikler genelde şunlar: RTX5070, ve ryzen işlemcili olması. Fiyat olarak 70k maksimum 75kya kadar çıkabilirim. Beyaz sistem arıyorum ama hiç bulamadım güzel bir şey. Beyaz olmasa da bütün tavsiyelere açığım...
  17. S

Seat Leon yay önerisi

Selamlar dostlar 2 hafta önce 1.4EcoTsi 2017 model Leon FR aldım. Aldıgım arkadas ön arka yaylara soguk press yapmış ve araba gerçekten çok konforsuz. Konforsuz olacagını biliyorum ama zaten eksperde de amortisörler çok kötü dendi. Şimdi benim aklımdaki önler Basaran Coilover arkalar da spor yay...
  18. S

Seat Leon 1.4 EcoTsi DSG Eksper Yardımı

Anladım kral, araca ne diyorsun? alınır mı sence? bir tek km korkutuyor onun dısında değişeni boyası yok sadece göçük düzeltmesi var o da normal bu kmde araç için
  19. S

Bu yazdıgı triger kayışı değişimi ne kadar tutar?
  20. S

Hocam aracı Ankaradan alıcam orada tanıdığım yok, vuruntu gibi bir şey yazmamışlar bilmiyorum motorunda nir şey var mıdır 1766978988 Bir de aracı maksimum 1 yıl elimde tutacağım 1 yıl icinde bana çok masrafı olur mu
Geri