Arama sonuçları: *

1. S

Seat Leon 1.4 EcoTSI FR alınır mı?

Kanka bilmiyorum 1 ya da 2dir. Otomatik zaten 150 bg. 180 yapılmıs. 1 falandır
  2. S

Kanka işte anlıyorum da benim dediğim araç hakkında ne düşünüyosun yani km temiz olan araçlar sorun cıkarmayabilir zaten.
  3. S

İşte araba zaten güzel de amacım hani bu konuştugum araba hakkında bilgi almak. KM, yazılım dsg falan filan dıkıntı olur mu?
  4. S

Kanka expertiz zaten yaptırıcam ben. Şu an fikir almaya çalışıyorum araba bu fiyata alınır mı? Bu piyasaya göre iyi mi gibi
  5. S

Kanka uygun dediğim Leon FR piyasasına göre uygun. Diğer arabalarla karşılaştırarak uygun demedim yani. O piyasaya göre uygun geldi bana
  6. S

Selamlar, bir tanıdıgımda Seat Leon 1.4 EcoTSI FR var, araba 165.000 km, 2015 model, Değişensiz, Kaput boyalı bir de sağ kapıda lokal toplam 1.5 boya var, araba kırmızı ve yapılı güzel duruyor yani kozmetik olarak para istemeyen bir araba tam yapılı, araçta yazılım varmış 180bg şu an. Yazılım...
  7. S

Nerede yaşamalıyım? Nerede oturmalıyım?

Selamlar, şu an güncel olarak Balıkesir'de kalıyorum. Ve gerçekten sıkıldım diyebilirim. Bir yere taşınmak istiyorum ve Büyükşehir olsun istiyorum. Balıkesir'e yakın olması da tercihim. Aynı zamanda taşınacağım yerden bir ev almak yatırım yapmak istiyorum. Hem kalıcam hem de yatırım olarak...
Geri