Arama sonuçları: *

1. cabbagetofuswitch

Wallpaper Engine Wallpaper Bulma Yardımı

biliyorum :D fakat yapıcak bişi yok
  2. cabbagetofuswitch

Arkadaşlar bunun ismini bilen varmı hiç biyerde bulamadım
  3. cabbagetofuswitch

Windows 10 Hala Geçilirmi

Arkadaşlar ben win 10a geçiyorum sağolun yardım için (ssd ***** saçma doldugu icin 10 a geçicem)
  4. cabbagetofuswitch

Hocam peki ltsc ne yani ne işe yarıyo veya güvenlimi hiç bir bilgim yok o konuda 1768836223 hocam ben direk düz win 10 geçeyim en kötü kaspersky fln alırım 1768836231 LTSC inceledimde beğenmedim cok
  5. cabbagetofuswitch

Hocam ben kasımda win 10 kurmuştum düz hala update alıyordu ama
  6. cabbagetofuswitch

D denemedim fakat win 10 bana daha akıcı oyun sağlıyor bide 500 gb ssdm var dün 100 gb yerim vardı bugun 60a düştü bütün gereksiz dosyaları sildim 61 oldu win11 biraz ondan sıcak bakmıyorum bide alttab atınca pc donuyo düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum
  7. cabbagetofuswitch

Arkadaşlar bilgisayarım güncel win 11 pro kullanıyorum fakat alt tab atınca veya steamde oyun oynarken acayip gereksiz kasıyor win 10 gayet akıcıydı sizce geçmelimiyim win 10 a Ekran Kartı RX6600 İşlemci Ryzen 5 5500
  8. cabbagetofuswitch

MCHOSE G75 Pro Macro Nasıl Yapılır

e evet
  9. cabbagetofuswitch

ssd de soorunum o değil makroyu nasıl aktive edicegim onu çözemedim
  10. cabbagetofuswitch

win 11 pro 64bitim var :D
  11. cabbagetofuswitch

çünkü afkdan 3 tane hesabım ban yemişti madde 7 den dolayı ve bu hesapta ban yemesin istemiyorum hepsine para yatırmıştım
  12. cabbagetofuswitch

Arkadaşlar ben artık valoranttan a fk banı yemekten sıkıldım oyunum geç acıldıgı icin yiyorum bazende alt tab atınca win donuyor kapatıp açmam gerekiyor gerektiğinde afk macrosu yapmam gerek makroyu yapıyorum fakat başlatamıyorum bunu nasıl halledicez mouse makro denedim olmadı mchose...
  13. cabbagetofuswitch

bunun adını bilen varmı arkadaşlar
  14. cabbagetofuswitch

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

Hocam konuyu patlatıyorum pardon ama ben bayadır kullanıyorum baya 3 kere masadanda düşürdüm kronik sorunu yok fakat sağ click ve sol clickin üstünde kahverengi leke var o nasıl cıkar birde tam olarak angle snapping varmı 1766582266 bide bunlar tam olarak ne işlevi görüyor
  15. cabbagetofuswitch

Steam Artwork Yaptırmak istiyorum

bu arada önerebilcegniz site varmı artwork icin deviant dışında
  16. cabbagetofuswitch

animasyon derken?
  17. cabbagetofuswitch

https://steamcommunity.com/id/macillian/ biliyorum oraları ama güzel bulamadım bu şekil yaptım
  18. cabbagetofuswitch

Arkadaşlar steam artwork yaptırmak istiyorum bütcem cok yok yabancılarda çok pahalıya satıyor ve bende şuan aktif olarak türkiye kartı olan troy var https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3570798596 şuna benzer bişi olursa güzel olur dediğim gibi bütcem çok yok bildiğiniz...
  19. cabbagetofuswitch

Duvar kağıdı isim yardımı

Allah Razı Olsun❤️
Geri