Arama sonuçları: *

1. J

UYGUN FİYATLI WEB CAM ÖNERİSİ

Benim aldığım model kendi fiyat sıkalasındaki Logitechlerden iyi performans veriyor. Bu videodan çeşitli kameralar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  2. J

UYGUN FİYATLI WEB CAM ÖNERİSİ

https://wraithesports.com/collections/webcamler Bu ürünlere bakabilirsin ben kendim yeni OBSBOT Meet SE aldım
  3. J

5 Bin TL Kablosuz Mouse Önerisi

Uzun yıllardır kullandığım Razer Deathadder Elite faremi kablosuz bir model ile değiştirmek istiyorum. Tutuş şeklimde fotoğraflardaki gibi neredeyse claw'a çok yakın. Elim büyük olduğundan dolayı elimin ölçülerine uygun bir tasarımı olması lazım. Ayrıca Mouse Pad önerisi de yapabilirseniz...
  4. J

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Kutu içerisinden çıkan bağlantı kablosu nedir biliyor musunuz? Ekstra HDMI yada DP kablosuna gerek var mı?
  5. J

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Dostlar 15.000₺ bütçem var. Konuda ki KTC modelini mi önerirsiniz yoksa bütçeme daha yakın daha iyi bir model var mıdr?
  6. J

2K Monitör Tavsiyesi

Hocam markayı ilk defa duydum. Pek içime sinen bir inceleme de bulamadım açıkçası. Fiyat olarak bütçemin altında evet güzel ama biraz daha bütçeme yaklaşıp daha dolu bir monitör bulamaz mıyız? Gigabyte M27Q3 modeli hoşuma gitti mesela
  7. J

2K Monitör Tavsiyesi

Merhabalar, Yeni bir sistem topluyorum RTX 5070 TI ile 2K çözünürlükte 27" ve yüksek yenileme hızlı bir monitör bakıyorum. Karma bir kullanım olacak oyun ve multimedya şeklinde bu sebeple renk doğruluğu, parlaklığı gibi konularda benim için önemli. Bütçe: 15K
  8. J

80-100K Sistem Önerisi

Evet ekran kartı konusunda farklı markaların kartlarına bakıyorum şuan. 1762940846 Sistemi 2K da kullanacağım 5080 fazla gelir diye düşünüyorum sisteme. Ama indirimlerde bulursam da alırım tabi ki.
  9. J

80-100K Sistem Önerisi

Merhabalar, Aslında bütçem 80K idi fakat biraz yükseltmek durumunda kaldım ve kendi araştırmama göre şöyle bir liste hazırladım. Parçaları tek tek olabildiğince indirimlerde almaya başlayacağım. Parçalar konusunda öneriniz var mıdır? CUDA çekirdeklerine ihtiyacım olduğu için AMD önermeyin...
  10. J

4000TL Klavye Önerisi

Merhabalar, Uzun süredir kullandığım ve artık ömrünü tamamlamak üzere olan Logitech G610 (brown switch) klavyemi değiştirme arayışındayım. Yaklaşık 4000 TL bütçem bulunuyor ve yeni bir klavye arıyorum. Mevcut klavyemin tuş anahtarı brown switch idi. Yeni klavyede farklı bir switch türü...
Geri