Arama sonuçları: *

• Users: Jawes
  • Order by date
  1. J

Yardım 4 4,5k ya wireless kulak üstü kulaklık arıyorum oyun için

corsairi bende pek beğenemedim fakat cloud 3s veya cloud 2 core hoşuma gitti diyebilirim
  2. J

sizce cloud 3s mi yoksa 2 core mi hangisi daha mantıklı?
  3. J

Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık Önerileri ?

sizce cloud 3s mi yoksa 2 core mi hangisi daha mantıklı?
  4. J

başlıkta belirttiğim gibi.
  5. J

Öneri 3-4k arası kulaklık önerisi 2026

teşekkürler, mouse padden anlarmısınız? öneriniz varmı
  6. J

hocam sizce x9 alayimmi yoksa n9 un stoğunu bekleyeyimmi acelem yok. 1771358336 ne dersiniz?
  7. J

memnunmusunuz herhangi bir dezavantajı varmıdır
  8. J

sizce başlıkta belirttiğimmi x9 mu
  9. J

3-4k arası kulak üstü kulaklık arıyorum. kablosuz [H3 id='ATK+Neptune+N9bu+kulakl+beendim+fakat+stok+mevcut+deilmi.18.02.2026+diyor+fakat+sadece+beyaz+alrsam+siyah+alacam.+stok+gelirmi+sizce+beklemelimiyim+yoksa+baka+bir+neriniz+varm']ATK Neptune N9 bu kulaklığı beğendim fakat stok mevcut...
  10. J

Çözüldü✓ Hyperx cloud 3 mü yoksa ATK Neptune N9 Wireless

birisi kablolu birisi kablosuz sadece oyun oynayacağım aslındada bilemedim ya
  11. J

Yardım ATK Dragonfly A9 Air Wireless mi scyrox v8 mi

başlıktada dediğim gibi, ikisinden biri veya sizin öneriniz.birtanede güzel mouse pade ihtiyacım var(küçük).
  12. J

Çözüldü✓ Hyperx cloud 3 mü yoksa ATK Neptune N9 Wireless

başlıktada belirttiğim gibi, ikisinden biri veya başka bir öneriniz varsa onu alacağım. bütçe 3 4 k aralarında.
  13. J

Yardım Kulaklık ve mouse önerisi 3000tl

kulak içi almayacağım fakat neptune ile cloud arasında kaldım. cloud 3 indirime düşermi yani 3,5k lara filan düşerse daha mantıklı değilmi cloud
  14. J

tamamdır teşekkürler. 1769287750 peki sizce hyperx cloud 3 ün 3,5k ya filan düşmesinimi bekliyim yoksa bunumu alayim?
  15. J

kablosuz dimi atk. birde ses kalitesi vs. iyi midir? pil olsun filan
  16. J

merhaba dostlar.3000 tl civarı güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum ve 3000tlye mouse arıyorum. mouse olarak scyrox v8 alacağım muhtemelen. iyi midir?? kulaklık için bir şey düşünmedim ama kablolu kablosuz fark etmiyor. kablolu olsada sadece oyun oynayacağım için sıkıntı olmaz. şuanda kulaklık...
  17. J

Yardım Iphone 15 mi iphone 16 mı alınır?

teşekkürler
  18. J

ilgilendiğiniz için. yani bende senden yanayım, 120hzden 60hz olsaydı kesinlikle geçmeyi planlamazdım. 17ye bütçe yetmiyor, 16 3-4 yıl idare ederse 16dan dahada yükseltirim diye düşünüyorum.
  19. J

herhangi bir sorun yaşadınmı? yani önemli bir özellik olur gibi gibi.şuan çok kararsızım fakat gönlük 16 almaktan yana. en içten önerirmisin? 1767726996 anladım hocam her şey için çok teşekkür ederim.
Geri