Arama sonuçları: *

1. İ

Wifi Yetkilendirme Hatası

tamamdır teşekkürler
  2. İ

Wifi Yetkilendirme Hatası

arkadaşlar wifi yetkilendirme istiyor her şeye reset attım ama hala beni http://connectivitycheck.platform.hicloud.com/generate_204_313e5ca8-653e-46eb-8a13-a0c23ae9345b bu siteye yönlendiriyor ne yapabilirim
  3. İ

İnternete Giriş Yetkilendirmesi

arkadaşlar wifi ye bağlandığında yetkilendir diye hata veriyor sadece benim telefonda oluyor modeme resette atmak istemiyorum beni http://connectivitycheck.platform.hicloud.com/generate_204_313e5ca8-653e-46eb-8a13-a0c23ae9345b linke yolluyor ama açılmıyor
  4. İ

GÜÇ KAYNAĞI KABLO SÖKME YARDIM

Kestim vida ile PSU yu sabitlenmiş kelepçe de kasanın altından geçirilerek sabitlenmiş
  5. İ

Şu an söktüm dediğiniz gibi sarsılmasın diye yapılmış ama mecburen sökmek zorundaydım çünkü tozdan ötüyordu
  6. İ

Sadece sabitlemek için var
  7. İ

Kelepçe
  8. İ

Bu kabloyu nasıl çıkartabilirim?
  9. İ

Oyun içi ses gelmiyor

oyun içi ses kulaklığıma gelmiyor ses karışıtırıcısına baktım oyun orda gözükmüyor ne yapmalıyım
  10. İ

Ses Karıştırıcısı

oyun içi ses kulaklığıma gelmiyor ses karışıtırıcısına baktım oyun orda gözükmüyor ne yapmalıyım
  11. İ

5000 tl monitorlu pc

bence 2. el bulaşma derim ama sıfır monitor dahil 5000 altı iyi bir sistem toplamak zor
  12. İ

Steam Oyun Tavsiyesi

kanka pardon online yazısını görmedim
  13. İ

Steam Oyun Tavsiyesi

Rust
  14. İ

PUBG Steam Pazarı

Tamamdır eyvallah
  15. İ

PUBG Steam Pazarı

PUBG için Steam Topluluk Pazarından aldığım ürünleri oyun içinde kullanamadım. Aktif hale nasıl getirebilirim?
  16. İ

Taşınabilir HDD kablo ile PC de kullanılabilir mi?

Taşınabilir HDD kablo ile PC de kullanılabilir mi?
  17. İ

B450 Anakart destek

Tamam teşekkürler
  18. İ

B450 Anakart destek

600-800 TL 1588967096 Sıkıntı yaşamam demi
  19. İ

B450 Anakart destek

MSİ B450M Serisinden Bi anakart almayı düşünüyorum Ekran Kartım MSİ RX 570 ARMOR 4 GB hangi anakartı almalıyım
Top Bottom