Sistem donanımlarını doğru bir şekilde montajladım. Sistem ilk açılışta ekran kartı üzerinde anlık bir beyaz ışık yakıp bırakıyor. Kartmı sorunlu acaba diye kontrol etmek için kartın güç kablolarını söktüm ancak yine aynı tepkiyi veriyor.
Bu şekilde değilde 3x8pin kablosu olursa kafam daha rahat olacak. Soket falan yanıyor. Bide 6+2 den 850w 12+4den 600w veriyormuş oda biraz dengesiz geldi. Pin sayısı ve W olarak
Neden saçmalık kısaca açıklayın lütfen. Genel bir bütcem yok sistemi donanımlarda stabilite sorunu yaşatmadan çalıştırsın yeterli benim için. Bu şartlar altındaki en hesaplı modeli araştırıyorum.
Ram expo veya undervolt pbo gibi işlemlerde herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ben çok uzun zaman sonra ilk kez amd sistem kullanacağım pek hakim değilim.
7500f işlemci ve 9070xt ekran kartı ile kullanacağım. CL 30 6000mhz ramler ile kullanıp 8000mhz civarlarından çalıştırmayı hedefliyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi? S2H problem yaratmayacaksa fazladan para vermek istemiyorum. Kasa içi hava tahliyesinin çok iyi olacak ama elbette wifi6e olan...
Corsair olan B- segment Thermaltake ise A+ ikisinin arasında 2000tl fark var. 7500f 9070xt sistem için kullanacağım. Sizce 2000tl fazladan vermeye değer mi?