Arama sonuçları: *

1. ulscnkrm

Yardım SSD konusunda desteğinize ihtiyacım var (Sistem Detayları mevcut)

Valla yazdıklarınızın çoğu türkçe olmasına rağmen konuya uzak olduğum için ingilizce gibi geliyor :) Sonuç olarak ben anakartımın özelliklerine vs. hakim değilim, bütçe konusunda biraz daha da yukarı çıkabilirim çok sorun değil. 3.0 ve 4.0 gibi durumlar dediğim gibi uzak olduğum konular...
  2. ulscnkrm

Windows SSD kurulu, yüksek performans alabilmek için SSD içerisinde zaten sadece 2 oyunum kurulu. Diğer oyunlar HDD kurulu. Amacım SSD arttırıp yüksek performans gerektiren oyunları SSD içerisine kurabilmek.
  3. ulscnkrm

Eklemeyi unutmuşum; Pollux 3T-10 Kasaİntel Core i5 10400F İşlemciBiostar H410M DDR4 AnakartGeForce GTX1660 S 6GB Ekran Kartı2x8GB Corsair Vengeance RamNetac N535S 240 GB SSDSeagate Barracuda 1TB Harddisk650W 80+ Bronz Güç Kaynağı
  4. ulscnkrm

Merhaba herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bundan 5-6 sene kadar önce kendimce iyi bir sistem toplamıştım, yine konu hakkında çok bilgim olmasa da bilgili arkadaşlardan yardım alarak. Artık yeni oyunların çoğunu SSD tarafında yer olmadığı için HDD kısmına kurmak durumunda kalıyorum. Bu da...
Geri