Arama sonuçları: *

1. N

Akim korumali prizin ustune 3 lu priz takilir mi

Merhaba akim korumali priz almayi dusunuyorum kasam icin akim korumali prizi normal prize takip ustune de 3 lu priz taksam sorun olur mu Olursa çoklu akim korumali priz onerir misiniz Sorun olmaz ise de herhangi bir bisey onerir misiniz
  2. N

Signalrgb guvenlı mı

Hocam birde sorunuma yardim etme sansiniz var mi ramlerimden birisi(2x16) diger parcalar ile senkronize olmuyor yerlerini degistirdim ama gene ayni ram farkli yaniyor ? Marka: XPG luncer Rgb
  3. N

Signalrgb guvenlı mı

merhaba ram lerimden birisi dığer parçalar ıle senkronıze olmuyor anakartımın uygulamasıda bır ıse yaramadı bu yuzden sıgnalrgb ındırdım ve sorunumu duzelttı ama bu uygulama guvenlı mı ?
  4. N

MChose V9 Pro deneyimler

hocam şarj değeri nerden bakıyorsunuz uygulamada göremedim
  5. N

Mchose v9 pro kulakligim bozuk mu ?

1 dk bile bastim acimadi ve sarjda isik yanmiyor.
  6. N

Mchose v9 pro kulakligim bozuk mu ?

Merhaba bugün MCHOSE V9 Pro kulakligim geldi. Açtım USB'yi taktim, acma tusuna tikladim. Ne sesli geri donus ne bir isik yandi. Sonra sarja taktim (30 dk) ama bir degisiklik yok, ne yapmaliyim?
  7. N

Scyrox v6 mi mchose L7 ultra mi

Selamlar baslikta da belirtiğim gibi Scyrox v6 mi almaliyim mchose L7 ultra mi Benim icin +/- Scyrox + = mavi renk bir setup kurmam ve cok hos bir renginin olmasi Scyrox - = 250 mah batarya Mchose + = tum ekipmanlarim mchose marka , 500 mah batarya Mchose - = yok sanirim ama scyrox renk...
  8. N

Scyrox v6 vs Mchose L7 ultra/pro hangisini almaliyim ?

Merhaba basliktada belirttiğim gibi 3 mouse arasinda kaldim. Scyrox v6 - wraith 3200 (Benim icin iyi yani mavi bir setup kurmam ) L7 pro - trendyol (baska stok bulamadim) 3380 L7 ultra -2900 (Mchose marka bir klavye ve kulaklik kullaniyorum) Fiyatlar bu şekilde Rica etsem +/- yonunden...
  9. N

İPhone 16 pro Max ekran koruyucu tavsiyesi

Merhaba iPhone 16 pro Max için ekran koruyucu bakıyorum Spigen baktım 1300 tl 2 tanesi alınır mı yanlarını tam kapatmıyor diyenler var arada kaldım Yada önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı
  10. N

7800xd3 ekran kartı önerisi

Hocam 7800x3d 9070xt kac fps alır ortalama birkaç oyunda valorant rust misal ?
  11. N

Bu bilgisayar fiyatına göre kötü mü

Öncelikle cevap için teşekkürler monitörüm 1080p , suanlik yeni olduğu icin ve okul zamanı da olduğu için cok deneyemedim ama The witcher 3 de denedim max ayarlarda 90 100 fps Low aralarda 280 290 arasi Bu özellikli bir kasa kaça toplanirdi ?
  12. N

4060 la o kadar alması garıp boş map mı acaba bırde benımkı neden bu kadar dusuk acaba 300 400 kısılık sunucu olması cok etkıler mı ki ?
  13. N

Hocam cevap için teşekkürler öncelikle ne kadar bir fazlalık olmuş acaba ortalama ?
  14. N

evet ıade etmelı mıyım ne dersınız kaç k hak eder kı bu sıstem 1757769667 evet ıade etmelı mıyım ne dersınız kaç k hak eder kı bu sıstem ona gore onerebılecegınız bı hazır sıstem var mı ?
  15. N

Merhaba bu bileşenlere sahip bir kasayı 77k ya aldim ve FPS değerleribeni pek hoşnut etmedi o yüzden birkaç oyundaki FPS degerlerini nasıl diye sormak istedim. Valorant: 600-700 Rust 130-170 Bu değerler nasıl düşük mu? Fiyatını hak ediyor mu? İşlemci. 1 X AMD Ryzen 7 7800x3D 4.20GHz 8...
  16. N

SteelseriesArtics nova 5 vs Corsair Void Elite RGB Wireless

Başlıktaki 2 kulakliktan hangisini almaliyim herhangi bir kronik sorunları var mi yada fps oyunlari icin hangisi daha iyi
  17. N

Bu üç kulaklıktan hangisi

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bu üçünden hangisini almalıyım FPS oyunu icin kullanacağım performanslari nasıl oyun olsun mikrofon olsun. SteelSeries Arctis Nova 5 SteelSeries Arctis Nova 7P. BlackShark V2 Pro.
  18. N

Gaming Mouse önerisi

Merhaba kablosuz mouse bakiyorum palm grip icin 17 cm bir el uzunlugum var bütçe ise 2600 civari ne onerebilirsiniz Vxe R1 pro bakmistim ama palm icin uygun degilmis sanirsam
  19. N

Gaming Kulaklık tavsiyesi

Yani hangisini önerirsiniz 1757429297 Yada baska bir kulaklik mi
  20. N

Gaming Kulaklık tavsiyesi

Bütçe: 2500-3300 Merhaba oyun için bir kulaklık alacağım kablosuz istiyorum ama fiyatta pek guzel olmadigini söylüyorlar o yuzden kararsiz kaldim eğer bunlar kötüyse oneride bulunabilir misiniz ? Aklımdaki bir kac kablosuz fikir ATK MERCURY MCHOSE V9 PRO ASUS TUF GAMİNG H3
Geri